Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un designer român cunoscut, omul care îi face lui Becali hainele cu însemnele crucii! Preţul halucinant al acestora: ”Sunt exclusiv la comandă”

Un designer român cunoscut, omul care îi face lui Becali hainele cu însemnele crucii! Preţul halucinant al acestora: ”Sunt exclusiv la comandă”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a atras privirile prin noul său look în ultima vreme, ”dotat” cu tot felul de obiecte de îmbrăcăminte care poartă însemnele crucii. Alexandru Ciucu, un cunoscut designer român, omul care ”îl îmbrăca” pe patronul FCSB, la comandă, a dezvăluit cât costă hainele.

Gigi Becali a surprins prin noul său look în ultima vreme, după ce a început să apară public în diverse obiecte de îmbrăcăminte care poartă însemnele crucii.

Fie că este vorba de hanorace, veste sau perechi de pantaloni, patronul de la FCSB este ”dotat” din toate punctele de vedere, datorită designerului Alexandru Ciucu.

Un designer român cunoscut, omul care îi face lui Becali hainele cu însemnele crucii

Omul care i-a mai ”îmbărcat” pe Klauss Iohannis, Adrian Minune, Lucian Bute, regele Mihai, Ştefan Bănică jr. sau Cătălin Botezatu, conform site-ului său oficial, a dezvăluit ce preţuri percepe pentru ”lucrările” pentru Becali.

Designerul a dezvăluit că un hanorac precum cele purtate de patronul de la FCSB costă în jur de 1.000 de euro, explicând că materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate.

Ciucu a dezvăluit că hainele făcute pentru Becali pot fi obţinute doar la comandă, afirmând că sunt ”mai aparte” faţă de ceea ce produce în general.

”Acele haine sunt făcute exclusiv la comandă şi că ele nu intră în oferta noastră”

Trebuie să vă spun, în primul rând, că acele haine sunt făcute exclusiv la comandă şi că ele nu intră în oferta noastră. Sunt nişte haine mai aparte faţă de ceea ce producem noi în mod special.

Sunt mai multe lucruri de care ţinem cont atunci când stabilim preţul lucrării. Materialul din care facem haina respectivă, durata de lucru, detalii legate de aspectele acesteia.

Plus mărimea celui care-l va îmbrăca. Una peste alta, un hanorac de genul acela poate costa în jur de 1.000 de euro. Vorbim despre contravaloarea lui în lei, desigur. Crucea respectivă este una brodată, de cele mai multe ori.

Asta dacă vorbim despre anumite dimensiuni, mai degrabă mici. Dacă acestea cresc, atunci aplicăm şi broderie, cusută manual, şi alte soluţii tehnice. În general, nu lucrăm cu imprimeuri”, a declarat Alexandru Ciucu, pentru Playtech.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare