Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia lui Straton despre FC Argeş l-a indignat pe MM Stoica! "Aruncă o 'şopârlă'. Nu m-aş bucura să am la echipă fotbalişti care vin cu lucruri de astea"

Declaraţia lui Straton despre FC Argeş l-a indignat pe MM Stoica! "Aruncă o 'şopârlă'. Nu m-aş bucura să am la echipă fotbalişti care vin cu lucruri de astea"

FC Argeș

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, s-a arătat deranjat de declaraţia lui Cătălin Straton, după ce portarul de la FC Argeş a avut un discurs dur la finalul înfrângerii cu Universitatea Craiova.

Cătălin Straton, din ce în ce mai supărat la FC Argeş

Universitatea Craiova a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia FC Argeş, scor 1-0, dintr-un penalty primit după un henţ în careu al căpitanului piteştenilor. La Craiova, gazdele au deschis scorul dintr-un penalty făcut cadou de fundaşul piteştean Tofan, care a comis un henţ nefiresc şi evident în propriul careu. Arbitrul Rareş Vidican a acordat lovitură de pedeapsă, transformată de Andrei Ivan în minutul 74.

Victoria la limită a oltenilor o păstrează pe Craiova pe locul 5 în Superligă, cu 48 de puncte. FC Argeş este pe poziţia a 14-a, cu 26 de puncte, fără victorie de 12 meciuri. 

Situaţia îl apasă pe portarul Cătălin Straton, care a oferit o declaraţie cu bătaie la anumite persoane de la FC Argeş, fără a detalia. 

"Voi fi lângă Tofan, e colegul meu de cameră şi, indiferent de ce se va întâmpla pe pământul ăsta, sunt alături de el. Nu doar Tofan e vinovat. Toţi suntem, ţoţi, toţi, toţi. Trebuie toţi să fim umili. Şi străinii, şi românii. Dacă nu înţelegem toţi asta, n-o să fie ok. 

Să spun sincer nu ştiu cum să răspund (n.r. - despre cum vor redresa situaţia). Vreau să vorbesc doar despre cazul meu. Nu rămâne decât să mă pregătesc zilnic mai bine, când intru în poartă să nu greşesc, să-mi ajut colegii. 

Nu ştiu ce putem face, dar cred că a fi umili, iar aici bat mai mult cuvântul ăsta. A fi umil e un lucru mare azi, indiferent de vârsta pe care o ai. Nu vreau să vorbesc despre plecarea lui Marius Croitoru, că nu vreau ca lumea să înţeleagă că sunt contra sau pentru Marius Croitoru.

Mă macină ceva, da, dar nu vreau decât să-mi ajut echipa. Să sperăm că după ce se liniştesc lucrurile, voi spune, aşa, când mă voi lăsa de fotbal, peste patru, cinci ani", a declarat Cătălin Tofan. 

MM Stoica, de părere că Straton ar fi trebuit să se abţină

După ce a colaborat cu Straton la FCSB, acolo unde portarul a avut statutul de rezervă, Mihai Stoica nu s-a arătat încântat de ce a zis fotbalistul la interviul de după înfrângerea cu Universitatea Craiova. 

"Sunt unii fotbalişti care ţin să vină la flash-uri, să arunce o 'şopârlă' aşa şi după să nu comenteze. Nu m-aş bucura să am la echipă fotbalişti care vin cu lucruri de astea. Vine cu grenade şi aştepţi să vezi dacă le scoate sau nu", a spus imediat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicamm stoicacatalain stratonfc argesuniversitatea craiova fc arges 

viewscnt
Articole similare