Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoican, mulţumit în ciuda înfrângerii cu Rapid: ”Am controlat jocul, dar am primit un gol senzaţional, apoi încă unul extraordinar”

Stoican, mulţumit în ciuda înfrângerii cu Rapid: ”Am controlat jocul, dar am primit un gol senzaţional, apoi încă unul extraordinar”

FC Botoșani

Comentarii

Rapid a reuşit să o învingă pe FC Botoşani în a 28-a etapă a Superligii, scor 2-1, după ce Dragoş Grigore a marcat din foarfecă în prelungirile partidei golul decisiv. În urma partidei, Flavius Stoican a recunoscut că este mulţumit de echipa sa, în ciuda înfrângerii.

Rapid a reuşit să plece cu trei puncte de la Botoşani numai datorită unei execuţii de excepţie a lui Dragoş Grigore, care a reuşit să marcheze din foarfecă în prelungirile partidei.

Moldovenii reuşiseră să egaleze în minutul 90, după ce Pănoiu deschisese scorul în prima repriză tot cu o execuţie de excepţie.

În ciuda rezultatului negativ obţinut, Flavius Stoican s-a declarat mulţumit de prestaţia reuşită de echipa sa, împotriva uneia dintre echipele importante ale campionatului nostru.

Antrenorul lui FC Botoşani a notat că formaţia sa a fost înfrântă doar datorită unor momente de geniu ale jucătorilor Rapidului.

Stoican, mulţumit în ciuda înfrângerii cu Rapid

Mi-e greu să comentez acest meci, pentru că... aş vrea să fiu realist, nu subiectiv. Am controlat jocul, ne-am creat câteva ocazii, am întâlnit o echipă, Rapidul, care s-a apărat.

Am primit un gol cu un şut senzaţional al lui Pănoiu, apoi am mai luat un gol spre final, după ce am reuşit să egalăm, un gol extraordinar al lui Dragoş Grigore.

În rest, ne-am creat ocazii, dar nu am fost lucizi la finalizare, pentru că au fost multe momente în care am scăpat pe contraatac, am avut şi o bară a lui Mutombo, Mailat singur...

”Chiar dacă sunt adversari cu nume, întâlnim adversari pe care putem să îi subordonăm”

Ca joc, destul de consistent, dar fără a marca din ocaziile marcate, trebuie să fim mult mai lucizi în faţa porţii. Chiar dacă sunt adversari cu nume, întâlnim adversari pe care putem să îi subordonăm.

Luăm lucrurile bune din meciul ăsta, am dominat, în mare parte, Rapidul. Ăsta e un lucru îmbucurător, dar dezamăgitor e că plecăm fără punct sau puncte.

Cioiu e un jucător care are calitate tehnică, un jucător care poate să crească, încă nu e la potenţial maxim. Şi nu numai Cioiu, am încredere în toţi jucătorii.

Trebuie să fim lucizi, nu suntem Barcelona, să avem o mulţime de ocazii, alea pe care ni le creăm, trebuie să le marcăm”, a declarat Flavius Stoican, după înfrângerea cu Rapid.

 

Afla mai multe despre: flavius stoican 

viewscnt
Articole similare