Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Intrăm în istorie”. Cu ce se mândreşte Eugen Neagoe după victoria la limită obţinută cu FC Argeş: ”Lucrurile astea ar trebui remarcate”

”Intrăm în istorie”. Cu ce se mândreşte Eugen Neagoe după victoria la limită obţinută cu FC Argeş: ”Lucrurile astea ar trebui remarcate”
Comentarii

Universitatea Craiova a reuşit să câştige la limită meciul cu FC Argeş, scor 1-0, în urma penalty-ului marcat de Andrei Ivan pe final de joc. În urma partidei, Eugen Neagoe, prezent la flash-interviu, s-a mândrit că a folosit şase jucători sub 21 de ani în primul 11.

Odată cu venirea lui Eugen Neagoe în Bănie, Universitatea Craiova şi-a propus să demareze o reconstrucţie a lotului, specific o întinerire a echipei, care se baza pe o multitudine de veterani.

În iarnă, fotbalişti avansaţi în ani, precum Arlauskis, Nistor sau Martic, au plecat de la club, iar, împotriva lui FC Argeş, oltenii au ajuns să aibă şase jucători sub 21 de ani în primul 11.

Cu ce se mândreşte Eugen Neagoe după victoria la limită obţinută cu FC Argeş

În urma victoriei la limită obţinute, Eugen Neagoe s-a mândrit cu acest aspect şi a mai afirmat că formaţia sa ar fi meritat să marcheze de şi mai multe ori în poarta piteştenilor.

În plus, tehnicianul Universităţii a afirmat că vina le aparţine chiar oltenilor pentru înfrângerile din acest an, sugerând că greşelile comise au fost precum autogoluri.

1-0 după un penalty, dar nu are relevanţă cum s-a marcat golul. Cred că e o victorie meritată, clară, fără niciun dubiu. Am avut în alte jocuri ocazii şi am pierdut dintr-o pasă pe care am dat-o noi adversarilor, să ne-o bage în poartă, fără ca ei să ajungă la poartă.

Aici, dacă îmi aduc aminte, în toate trei jocurile pe care le-am pierdut, am dat noi pasă sau am făcut penalty cât mingea era la noi... intrăm în istorie cum reuşim să ne marcăm singuri, sunt ca autogoluri, când îi dai tu pasă adversarului.

Dacă îl punem şi pe Badelj, care nu e român, am avut şase jucători sub 21 de ani, nu am avut niciun jucător peste 30 de ani. Singurul... ajuns cel mai în vârstă e Vătăjelu, care nu e absolut deloc... (n.r. bătrân), e un jucător cu experienţă mare.

Dar el fiind de mulţi ani aici, a crescut cu această echipă, e de la 19-20 de ani aici, a devenit acum cel mai experimentat, veteranul echipei... asta a fost alcătuirea pe care am făcut-o în această seară.

”A fost o dominare totală repriza a doua”

Am avut ocazie şi în prima repriză, mare, singur cu portarul, nu am reuşit să marcăm. Dar repriza a doua ne-am creat multe ocazii, am presat, am jucat şi cu doi atacanţi, inclusiv după ce am reuşit să marcăm, am introdus al doilea atacant, am încercat să mai marcăm.

Dar, din păcate, nu am reuşit să marcăm şi golul doi-trei, cred că puteam şi cred că reflecta realitatea din teren, a fost o dominare totală repriza a doua.

Am făcut o repriză foarte bună, jucătorii merită lăudaţi pentru atitudinea, pentru modul în care au înţeles să intrăm în joc în repriza a doua.

Merită felicitări Badelj, e al doilea meci pe care îl începem cu Sala, un copil născut 2004 şi el, ca Badelj, nu mai vorbim de el (n.r. Popescu), e ajuns la veterani, Screciu, la fel, chiar dacă e foarte tânăr.

Markovic, Cîmpanu, Işfan... am început cu şase jucători în primul 11 sub 21 de ani, cred că lucrurile astea ar trebui remarcate. Chiar dacă nu sunt, nu e nicio problemă, noi ne facem meseria”, a declarat Eugen Neagoe, după victoria cu FC Argeş.

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare