Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dragoş Grigore, gol de trei puncte din foarfecă, în prelungiri! Execuţie cum se vede rar în fotbalul românesc

VIDEO | Dragoş Grigore, gol de trei puncte din foarfecă, în prelungiri! Execuţie cum se vede rar în fotbalul românesc

Rapid

Comentarii

Dragoş Grigore (36 de ani) a reuşit să marcheze, probabil, cel mai frumos gol al carierei în prelungirile duelului Botoşani - Rapid. După ce moldovenii reuşiseră să egaleze, fundaşul giuleştean a reuşit o execuţie cum se vede rar în fotbalul românesc şi i-a adus toate punctele echipei pregătite de Adi Mutu.

Dragoş Grigore, gol de trei puncte din foarfecă, în prelungiri

Rapid făcea deplasarea la Botoşani ştiind foarte bine că se poate ”împiedica” împotriva echipei pregătite de Flavius Stoican, din pricina problemelor întâmpinate în meciurile din deplasare.

După ce au reuşit să deschidă scorul în finalul primei reprize, giuleştenii au ales să acorde mai multă atenţie defensivei, decizie care îi putea costa în cele din urmă.

Sekou Camara a reuşit să egaleze surprinzător pe final de joc, iar Rapid s-a aruncat în ofensivă cu toată echipa, pentru a putea obţine toate punctele.

Iar apoi a venit un moment de necrezut. În prelungiri, Papeau i-a centrat lui Dragoş Grigore, ajuns în careu, care a preluat pe piept şi a trimis apoi din prima din foarfecă.

Execuţia sa incredibilă i-a adus în final toate punctele echipei pregătite de Adi Mutu, care a întrecut-o temporar pe FCSB în clasament, după ce a atins borna de 52 de puncte.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare