Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne arăta la sfârşit ce probleme are”. MM a analizat o posibilă eliminare în U Craiova - FC Argeş şi nu a ratat şansa de a îl ironiza pe Armaş | VIDEO EXCLUSIV

”Ne arăta la sfârşit ce probleme are”. MM a analizat o posibilă eliminare în U Craiova - FC Argeş şi nu a ratat şansa de a îl ironiza pe Armaş | VIDEO EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de Universitatea Craiova împotriva lui FC Argeş, MM Stoica a analizat o posibilă eliminare din partida câştigată de olteni, profitând de oportunitate pentru a îl ironiza pe Igor Armaş, fundaşul lui FC Voluntari.

După ce s-a încurcat împotriva celor de la Voluntari atât în play-off-ul trecut, cât şi în turul acestui sezon regular, FCSB a reuşit să îi învingă pe ilfoveni într-un final în urmă cu trei etape.

Malcom Edjouma a fost eroul echipei roş-albastre, după ce a reuşit să marcheze o dublă în poarta apărată de Mihai Popa, în partida încheiată cu scorul de 2-1 pentru vicecampioană.

”Armaş ne arăta la sfârşit ce probleme are”

Pe lângă reuşitele sale, francezul a mai atras privirile şi prin intrarea nefericită avută asupra lui Igor Armaş, cât scorul era 2-0 pentru FCSB.

Edjouma şi-a ”plantat” crampoanele în internaţionalul moldovean, dar a scăpat doar cu un cartonaş galben, decizie care le-a scos în special din sărite pe rivalele vicecampioanei.

Igor Armaş l-a criticat dur pe francez pentru lovitura primită şi, mai ales, pentru faptul că nici până în acest moment nu şi-a cerut scuze pentru faptul că putea ”să îl desfigureze”.

Cei de la FCSB au fost de acord că Edjouma ar fi trebuit eliminat, dar au contestat vehement modul în care acesta ar fi fost ”linşat” pentru o greşeală făcută.

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de Universitatea Craiova împotriva lui FC Argeş, MM Stoica a analizat o posibilă eliminare a lui Ndong, după ce l-a călcat pe Tofan.

MM a analizat o posibilă eliminare în U Craiova - FC Argeş şi nu a ratat şansa de a îl ironiza pe Armaş

Oficialul de la FCSB nu a ratat oportunitatea de a îl ironiza pe Igor Armaş, spunând că, dacă ar fi fost victima acelei intrări, ar fi arătat după meci urmările, ca după înfrângerea cu FCSB.

”(n.r. e sau nu roşu la Ndong?) Intenţie clară... sigur, nu intensitate, dar intenţia e clară. Dacă era Armaş, ne arăta la sfârşit ce probleme are.

Lui Tofan, sărăcul, nu îi mai ardea de nimic, după meciul ăsta. Nu, nu clar (n.r. că nu ar fi fost greşeală de arbitraj dacă era eliminat Ndong)”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare