Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E în regulă să apari cu o astfel de căciulă?". Reacţia lui MM Stoica după ce a văzut sigla cu care s-a afişat Adi Mutu: "Nu ştiu, dar aşa pare" | VIDEO

"E în regulă să apari cu o astfel de căciulă?". Reacţia lui MM Stoica după ce a văzut sigla cu care s-a afişat Adi Mutu: "Nu ştiu, dar aşa pare" | VIDEO

Rapid

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a comentat fesul cu care a apărut antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, la meciul cu FC Botoşani. Dan Udrea a fost cel care s-a întrebat dacă apariţia cu însemnele altui club poate fi considerată în ordine.

Cu ce fes a apărut Adrian Mutu la FC Botoşani - Rapid Bucureşti 1-2, în Superligă

Pentru a se apăra de frigul din nordul Moldovei, în FC Botoşani - Rapid Bucureşti, Adrian Mutu a apelat la o geacă groasă şi la un fes cu logo-ul echipei SC Freiburg, din Bundesliga. 

Pe acesta apar un grifon, în partea stângă, şi iniţialele clubului german. 

"Dincolo de faptul că e de la Nike (n.r. - sponsorul tehnic al Rapidului), m-am tot gândit pe parcursul meciului ce e acea siglă, stemă de pe căciulă şi este sigla lui Freiburg, din Germania. E în regulă? Adică totuşi ai un statut tu, Mutu, şi să apari cu căciula unui alt club? Ok, e din Germania, nu are legătură, dar...", s-a întrebat moderatorul emisiunii Sport Report, Dan Udrea. 

Răspunsul lui Mihai Stoica a venit imediat. 

"La Chelsea ăla e leu acolo. Contează şi logo-ul şi pare că e tot un cap de pasăre. Rapid are vultur şi ăsta e tot un fel de... E acvilă, ceva, e ceva cam stilizat. Nu ştiu, aşa pare. Un vultur mai obosit aşa, mai bătrân (n.r. - râde)", a declarat Mihai Stoica. 

Adi Mutu e din nou pe podium, după FC Botoşani – Rapid 1-2. Golul victoriei a fost marcat la ultima fază a meciului

Rapid Bucureşti a învins miercuri, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii. Golul victoriei a fost marcat de fundaşul Dragoş Grigore, din foarfecă, în minutul 90+4.

Gazdele au controlat prima repriză şi au avut ocazii, iar în minutul 18 au avut un gol anulat, la Mihai Roman II, pentru un ofsaid. Scorul a fost deschis însă de către Rapid, în minutul 42, prin Pănoiu. 

Golul egalizator a venit în minutul 90, când Sekou Camara a înscris după o pasă a lui Dican, însă oaspeţii au obţinut victoria după o foarfecă spectaculoasă a lui Dragoş Grigore, în minutul 90+3, din pasa lui Papeau. 

Rapid a revenit pe locul al treilea, cu 52 de puncte, dar FCSB are un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: freiburgadi mutu fes freiburgmihai stoicamm stoica 

viewscnt
Articole similare