Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho, acuzat că l-ar fi huiduit pe un tânăr fotbalist numit Alexandru Miloiu la un meci de juniori! ”The Special One” i-a îndemnat pe micii fotbalişti ai Romei să tragă de timp

Mourinho, acuzat că l-ar fi huiduit pe un tânăr fotbalist numit Alexandru Miloiu la un meci de juniori! ”The Special One” i-a îndemnat pe micii fotbalişti ai Romei să tragă de timp
Comentarii

”Derby della Capitale” nu a fost lipsit de incidente, nici la confruntarea dintre echipele juvenile ale celor două mari rivale.

Potrivit Gazetta della Sport, Jose Mourinho, antrenorul Romei, ar fi avut un comportament nepotrivit la adresa tinerilor laziali, în timpul meciului de Under 14, contra echipei similare a giallorossilor. 

Presa italiană relatează că, în timpul loviturilor de departajare, Mourinho l-ar fi huidut pe Alexandru Miloiu, căpitanul lui Lazio. 

De asemena, pe durata partidei, portughezul i-ar fi îndemnat pe fotbaliştii Romei să simuleze şi să tragă de timp, fapt ce i-a atras atenţia lui Tobia Assumma, antrenorul lui Lazio.

Episodul a fost relatat şi de site-ul de ştiri al fanilor laziali „VoceLazio”: „Jucătorii echipei de seniori a  Romei ai primei şi Mourinho au avut o atitudine lipsită de respect şi sportivitate, aceştia încurajând fotbaliştii echipei Under 14 să piardă constant timpul, având în vedere avantajul. De asemenea, şi-au jignit adversarii pe toată durata meciului. Aceste gesturi sunt ruşinoase, mai ales din partea celor care ar trebui să le dea exemplu acestor copii, dat fiind faptul că reprezintă valorile sportului”, a scris VoceLazio.

Mourinho, cel mai eliminat antrenor din Italia

AS Roma a pierdut în ultima etapă din Serie A pe terenul lui Cremonese, scor 1-2, iar ”The Special One” a fost eliminat pentru a treia oară în acest sezon, mai mult decât orice alt antrenor sau fotbalist din primul eşalon fotbalistic al Italiei. Acest succes a reprezentat prima victoria a lui Cremonese în Serie A din acest sezon. Echipa din Cremona a părăsit ultima poziţie, în timp ce Roma rămâne pe locul cinci, în afara poziţiilor de Champions League.
 
În derby-ul echipelor de seniori din acest sezon, Roma a fost învinsă de Lazio, scor 0-1, în luna noiembrie. Cele două echipe se vor duela din nou pe 19 martie.
 

Afla mai multe despre: mourinhoas romalazio 

viewscnt
Articole similare