Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De la agonie la extaz într-un minut. Dragoş Grigore nu trebuia să fie nici în lot”. Ce a declarat Mutu după victoria in extremis obţinută de Rapid la Botoşani

”De la agonie la extaz într-un minut. Dragoş Grigore nu trebuia să fie nici în lot”. Ce a declarat Mutu după victoria in extremis obţinută de Rapid la Botoşani

Superliga

Comentarii

Rapid s-a impus în deplasarea de la Botoşani, scor 2-1, după ce a fost egalată în primul minut de prelungire.

Antrenorul Rapidului a dezvăluit că, Dragoş Grigore, autorul golului ce le-a adus victoria giuleştenilor, nu trebuia să fie nici măcar în lot, din cauza unei accidentări. Fostul fundaş al lui Ludogorets nu a bifat în acest an calendaristic niciun minut până la acest meci. Grigore l-a înlocuit pe Costache în minutul 82, şi a înscris în minutul patru de prelungire cu o foarfecă de senzaţie.

”La 1-1 am fost puţin frustrat. A fost un gol norocos. Şi noi i-am egalat pe alţii în ultimele minute”

”Chiar vorbeam cu Dragoş Grigore că nu trebuia să fie nici în lot.  Am vrut să facem antrenament cu el în sală înainte de meci, dar m-am răzgândit pe moment şi se pare că a mers bine. De la agonie la extaz într-un minut... mă bucur că am câştigat acest meci, pe un teren greu.

Am întâlnit o echipă bună. A fost un meci echilibrat. La 1-1 am fost puţin frustrat. A fost un gol norocos, dar asta e. Şi noi i-am egalat pe alţii în ultimele minute. Papeau a fost călcat dar a intrat bine. A dat pasă la golul doi.

Mă bucur că cei care au intrat şi-au adus aportul la această victorie. Încercăm să ajungem cât mai sus. Meciul cu Hermannstadt va fi complicat. Vin după o perioadă nu foarte bună (n.r. Hermannstadt) şi sunt o echipă periculoasă”, a declarat Adrian Mutu după meci.

VIDEO cu golul lui Grigore

A fost al doilea gol marcat de Dragoş Grigore în acest sezon de Superligă, după reuşita de la Mediaş cu Hermannstadt. Atunci, Rapid s-a impus cu 2-0. Graţie acestui succes, Rapid a urcat pe locul trei, cu 52 de puncte, la nouă lungimi de liderul Farul.

 

 
 

 

Afla mai multe despre: rapidmutu 

viewscnt
Articole similare