Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bucurie, extaz, cred că au fost toate în seara asta". Dragoş Grigore a fost dublat de un coleg de la Rapid: "Ne aşteptăm să-l cheme şi la Gala FIFA" | VIDEO

"Bucurie, extaz, cred că au fost toate în seara asta". Dragoş Grigore a fost dublat de un coleg de la Rapid: "Ne aşteptăm să-l cheme şi la Gala FIFA" | VIDEO

Rapid

Comentarii

Dragoş Grigore, jucătorul care a adus victoria echipei Rapid, printr-o 'foarfecă', în meciul de miercuri, de la Botoşani, le mulţumeşte suporterilor pentru că sunt alături de echipă.

Dragoş Grigore: "Când eşti egalat pe final te doare, dar e important că am câştigat!"

„Bucurie, extraz, cred că au fost toate ingredientele în seara asta. Când eşti egalat pe final te doare, dar e important că am marcat golul victoriei şi am plecat de aici cu trei puncte.  

Rapid va juca meci de meci cu gândul de a câştiga. Rapid arată bine, şi-a îndeplinit obiectivul principal, acela de a accede in play-off. Nu mai e nici un secret că suntem peste tot de acasă, le mulţumim celor care ne suştin şi mă bucur că le-am oferit o victorie în seara asta”, a declarat Dragoş Grigore, marcatorul golului victoriei în meciul de la Botoşani.

Coechipierul lui Grigore, portarul Horaţiu Moldovan, a declarat la finalul meciului de la Botoşani: „De acum ne aşteptăm să-l cheme pe Dragoş Grigore şi la Gala FIFA pentru cel mai frumos gol”.

Echipa Rapid Bucureşti a învins miercuri, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii. Golul victoriei a fost marcat de fundaşul Dragoş Grigore, din foarfecă, în minutul 90+4.

Afla mai multe despre: dragos grigorebotosani rapid 1-2superliga 

viewscnt
Articole similare