Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a rostit în direct numele antrenorului pe care visează să îl readucă la FCSB: ”Mi-aş dori, dar nu se poate” | EXCLUSIV

MM Stoica a rostit în direct numele antrenorului pe care visează să îl readucă la FCSB: ”Mi-aş dori, dar nu se poate” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a fost confruntat, din nou, în legătură cu intervenţiile lui Gigi Becali la FCSB, replicând că, într-o lume ideală, şi el şi-ar dori să îl poată readuce la Bucureşti pe unul dintre foştii antrenori ai vicecampioanei.

În cazul în care nu cucereşte campionatul nici în 2023, finalul actualului sezon va marca al optulea consecutiv fără titlu pentru FCSB, ultimul triumf venind în 2015, sub comanda lui Costel Gâlcă.

Laurenţiu Reghecampf reuşise să câştige campionatul în 2013 şi 2014, iar succesul său l-a propulsat la Al Hilal, lăsându-i pe roş-albaştri fără un antrenor principal.

”Mi-aş dori, dar nu se poate”

Conducerea a avut inspiraţia de a îl numi pe Gâlcă, dar după un singur sezon, în care a reuşit totuşi să câştige ”tripla”, antrenorul şi-a părăsit postul, revoltat de intervenţiile patronului.

De atunci, pe la FCSB s-au ”perindat” numai antrenori lipsiţi de experienţă, cu excepţia, poate, lui Edi Iordănescu, tehnician care sosise cu un CV impresionant comparativ cu câţiva dintre predecesorii săi.

Singurele trofee câştigate de atuni de vicecampioană sunt Cupa Ligii, în 2016, şi Cupa României, în 2020, în timp ce şi calificările în cupele europene au devenit rare în ultimii ani.

La momentul actual, situaţia de pe banca tehnică a FCSB este mai greu de crezut decât oricând altcândva, iar problemele vicecampioanei nu sunt nici pe aproape de final.

MM Stoica a rostit numele antrenorului pe care visează să îl readucă la FCSB

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a fost întrebat, din nou, despre intervenţiile lui Gigi Becali, iar managerul general de la FCSB i-a luat apărarea acestuia spunând că în alte părţi intervenţiile sunt mai importante.

Apoi, Mihai Stoica a afirmat, pe un ton resemnat, că şi el l-ar dori pe Cosmin Olăroiu înapoi la FCSB, dar că acest lucru nu este posibil.

Chestia asta se întâmplă şi prin alte părţi. Este, poate, totală. La noi, Gigi vine o dată sau de două ori pe an în bază. La asta mă refer eu, că în alte părţi sunt implicări şi la antrenamente.

A fost şi sunt şi probabil că vor fi. (n.r. da, dar asta nu înseamnă că asta e normalitatea) Nu am spus asta. Şi eu mi-aş dori ca antrenor la noi să fie Cosmin Olăroiu. Dar nu se poate”, a recunoscut MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare