Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Şi ce dacă i-a zis Mirel lui Billel?”. Gică Popescu îi ia apărarea lui Leo Strizu: ”A avut curaj, nu înseamnă că nu trebuie respectat”

”Şi ce dacă i-a zis Mirel lui Billel?”. Gică Popescu îi ia apărarea lui Leo Strizu: ”A avut curaj, nu înseamnă că nu trebuie respectat”

FCSB

Comentarii

Pe tot parcursul mandatului său la FCSB, Leo Strizu (55 de ani) a fost ridiculizat, inclusiv de colaboratorii săi. În cele din urmă, acesta s-a săturat şi a renunţat la postul de principal al vicecampioanei, iar Gică Popescu crede că tehnicianul merită mai mult respect.

Era Leo Strizu la FCSB a avut parte de un final prematur în urma etapei cu numărul 28 din Superligă, după ce tehnicianul a anunţat că îşi dă demisia.

Acesta a lansat o serie de acuzaţii la adresa lui MM Stoica, prin care îl acuza că l-a ”lucrat” şi că a comandat atricole pentru a îl batjocori.

”Şi ce dacă i-a zis Mirel lui Billel?”

Aşadar, antrenorul a decis că nu îşi mai doreşte să colaboreze cu vicecampioană şi a lăsat-o pe FCSB într-o nouă situaţie incertă în privinţa băncii tehnice.

Mandatul său va fi mereu ţinut minute din cauza multiplelor gafe de la conferinţele de presă, faptului că a recunoscut că este o ”marionetă” şi controverselor stârnite încă din momentul numirii sale.

În ciuda acestor aspecte, Gică Popescu este de părere că lui Leo Strizu i se datorează mult mai mult respect, întrucât şi-a asumat rolul acceptat la FCSB.

Preşedintele Farului a afirmat că nu contează ce gafe a făcut acesta şi că respectul nu trebuie condiţionat.

Gică Popescu îi ia apărarea lui Leo Strizu

Respectul nu trebuie condiţionat, indiferent pe cine ai în faţă. Dacă i-a spus Mirel lui Billel Omrani, nu înseamnă că nu trebuie respectat.

Câte greşeli de genul ăsta nu se fac? Nu e o chestie pentru care să-ţi pierz respectul faţă de o persoană. Dacă el face anumite chestiuni...

Ok, şi-a creat singur o anumită imagine prin intervenţiile pe care le-a avut, care nu au fost cele mai inspirate. Dar a avut curaj, a venit în faţă. Şi-a făcut meseria.

El era antrenorul pe hârtie. A venit în faţa camerelor şi a dat dovadă de respect. Putea spune «Nu vin pentru că nu sunt antrenor».

A respectat ce era pus să facă, adică să reprezinte echipa. A stat pe bancă, a dat dovadă de respect faţă de echipă şi de competiţie”, a declarat Gică Popescu, pentru Primasport.

Afla mai multe despre: leo strizu 

viewscnt
Articole similare