Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Una dintre echipele importante din Superligă şi-a anunţat ”retragerea” din lupta pentru titlu: ”În acest moment, ne uităm spre locul trei”

Una dintre echipele importante din Superligă şi-a anunţat ”retragerea” din lupta pentru titlu: ”În acest moment, ne uităm spre locul trei”

Superliga

Comentarii

Deşi majoritatea fanilor sperau ca lupta pentru titlu să se dea în cinci, experţii preconizează că doar trei echipe, FCSB, CFR Cluj şi Farul Constanţa, vor avea şanse să câştige Superliga în acest sezon, cu Rapid şi Universitatea Craiova în urma lor.

Acest sezon al Superligii este de departe cel mai interesant de când a fost introdus sistemul cu play-off / play-out, în contextul în care cinci echipe par să aibă şanse la titlu.

Doar 13 puncte o despart pe Farul Cpnstanţa de Universitatea Craiova, ocupanta locului cinci, la momentul actual, diferenţă care s-ar diminua la doar şapte puncte în play-off.

”În acest moment, noi ne uităm spre locul trei. Pregătim play-off-ul şi sezonul următor”

Cu toate acestea, nu toate echipele mai cred în şansele lor, chiar dacă distanţa faţă de primul loc nu este atât de importantă, mai ales în comparaţie cu anii trecuţi.

FCSB se afla la 14 puncte de liderul CFR Cluj în momentul intrării în play-off în stagiunea trecută, dar tot a fost la un pas de a disputa ultimul meci al sezonului cu titlul pe masă.

În ciuda acestui lucru, Mihai Rotaru a anunţat ”retragerea” Universităţii Craiova din lupta pentru câştigarea Superligii, considerând că trupa olteană trece printr-o perioadă de reconstrucţie.

În acest context, patronul clubului oltean consideră că obiectivul în acest moment este locul trei în acest sezon, dar şi dezvoltarea unei echipe care poate spera la titlu stagiunea viitoare.

Universitatea Craiova şi-a anunţat ”retragerea” din lupta pentru titlu

Întrebat despre retragerea sa de la Universitatea Craiova, Rotaru a dat de înţeles că încă plănuieşte să facă acest pas, dar a punctat că echipa va merge îmnainte indiferent de acţionariat.

În acest moment, noi ne uităm spre locul trei. Pregătim play-off-ul şi sezonul următor. Preferăm să tragem un cartuş în gol anul ăsta, dar să fim o echipă aşezată şi cu şanse reale pentru titlu anul viitor.

(n.r. despre retragerea sa de la echipă) Eu am spus că Ştiinţa va merge mai departe indiferent că sunt eu, X, Y sau Z! Clubul trebuie să meargă mai departe, să fie pregătită în orice moment”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare