Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a pus mai multe decizii ale lui Mutu sub semnul întrebării după înfrângerea cu Hermannstadt: ”M-a surprins, te întrebi ce credeau” | EXCLUSIV

Panduru a pus mai multe decizii ale lui Mutu sub semnul întrebării după înfrângerea cu Hermannstadt: ”M-a surprins, te întrebi ce credeau” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a fost învinsă surprinzător de Hermannstadt în a 29-a etapă a Superligii, în Giuleşti, scor 0-1. În urma partidei, invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a pus sub semnul întrebării mai multe decizii luate de Adi Mutu înaintea partidei.

Hermannstadt a reuşit să devindă doar a doua echipă care o învinge pe Rapid pe noul stadion din Giuleşti, după U Craiova 1948, reuşind să se impună împotriva trupei lui Adi Mutu cu scorul de 1-0.

Marko Dugandzic a avut şansa de a egala în prelungiri, dar croatul a ratat a doua lovitură de la 11 metri consecutivă, după ce a irosit un penalty şi în meciul cu CS Mioveni.

”M-a surprins, te întrebi ce credeau”

Adi Mutu a surprins prin formula sa de start, în care se regăseau Cristi Ignat, aflat la primul meci ca titular în Superligă, Hervin Ongenda, aflat la debut, Jayson Papeau, de abia revenit după accidentare, şi Kevin Luckassen, rezerva titularului Dugandzic.

În cele din urmă, formaţia aleasă de ”Briliant” nu a funcţionat, iar Basarab Panduru i-a pus sub semnul întrebării deciziile tactice, în urma unui meci foarte important pe care nu a reuşit să îl câştige.

Panduru a pus mai multe decizii ale lui Mutu sub semnul întrebării după înfrângerea cu Hermannstadt

E greu, nu ştii de unde să începi, să o feliciţi pe Hermannstadt pentru meciul făcut, veneau după şapte meciuri (n.r. fără victorie), credeai că e victimă sigură.

Sau să te uiţi la Rapid şi să te întrebi de ce au început cu acest prim 11. Te întrebi dacă credeau că bat oricum, cu oricine ar băga în teren, sau dacă erau obosiţi.

Nu ştii cum au gândit meciul, m-a surprins primul 11. Sunt jucători care de abia au venit, care nu au jucat, Ongenda, Luckassen.

Dacă aveai nevoie de el (n.r. Luckassen), puteai să îl pregăteşti, dar nu avai nevoie de el, îl băgai doar câteva minute pe final. Sunt prea mulţi juc care nu au jucat în ultim timp.

Igant e la primul meci (n.r. ca titular în Superligă), e un copil, Luckassen, Papeau. Dacă ne uităm în prima repriză, erau unul peste altul, Papeau, Ioniţă, Ongenda.

Veneau toţi în centru, incercau acelaşi lucru. Dacă câştigau, veneau la 55 de puncte, după joacă cu Farul... era un meci foarte important”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare