Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Unde a fost surprins Sefer înaintea debutului partidei Rapid - Hermannstadt. Fotbalistul nu a făcut parte din lotul lui Adi Mutu

VIDEO | Unde a fost surprins Sefer înaintea debutului partidei Rapid - Hermannstadt. Fotbalistul nu a făcut parte din lotul lui Adi Mutu

Rapid

Comentarii

Uşor accidentat înaintea meciului cu Hermannstadt, Adi Mutu (42 de ani) a preferat să nu îl rişte pe Antonio Sefer (22 de ani) şi să îl lase pe acesta în afara lotului. Înaintea debutului partidei dintre Rapid şi sibieni, fotbalistul a fost surprins, alături de un fost coechipier, în tribune.

În această iarnă, în ultima zi de mercato pentru majoritatea campionatelor din vestul Europei, Antonio Sefer a fost la un pas de a pleca de la Rapid şi a semna cu o echipă din prima ligă belgiană.

În cele din urmă, mutarea nu s-a mai materializat, întrucât nu a fost îndeajuns de atractivă pentru jucător, dar a tras un semnal de alarmă pentru clubul giuleştean, care a realizat că este inevitabil să îl piardă, la un moment dat, pe jucătorul de 22 de ani.

Unde a fost surprins Sefer înaintea debutului partidei Rapid - Hermannstadt

Mai mult, cum acesta mai îndeplineşte criteriul ”under” doar un sezon, Rapid trebuie să privească spre viitor, motiv pentru care Adi Mutu a început să prefere să îl utilizeze pe Ştefan Pănoiu (20 de ani) mai des.

Cum acesta este mai tânăr decât Sefer şi mult mai puţin cunoscut, şansele ca şi el să plece curând sunt mici, iar ”Briliantul” trebuie să plănuiască şi pentru un viitor fără Antonio Sefer.

La meciul cu Hermannstadt, jucătorul cu o apariţie în tricoul echipei naţionale nu a făcut parte din lot, pentru că suferise o uşoară accidentare.

Sursele Orange Sport au dezvăluit că fotbalistul de 22 de ani va reveni în lot la următorul meci, ultimul din acest sezon regular, împotriva liderului Farul Constanţa.

Fotbalistul, în tribune alături de un fost coechipier

Pentru a îşi arăta susţinerea faţă de coechipieri, Antonio Sefer a decis să urmească partida din tribunele stadionului Giuleşti, iar camerele l-au surprins chiar înaintea debutului partidei.

Alături de ”tricolor” era prezent şi fostul jucător al Rapidului, Alexandru Dandea (35 de ani), care evoluează sub comanda fostului antrenor din Giuleşti, Mihai Iosif (48 de ani), în Liga 2, la Minaur Baia Mare.

  • 29 de meciuri şi cinci goluri a însumat Antonio Sefer în tricoul Rapidului în acest sezon
  • Cota sa de transfer, potrivit specialiştilor de la transfermarkt, este de 900.000 de euro

Afla mai multe despre: antonio sefer 

viewscnt
Articole similare