Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul care ar ”zgudui” Superliga! Vedeta lui Mititelu, la marea rivală: ”Poate fi vândut la CSU”

Transferul care ar ”zgudui” Superliga! Vedeta lui Mititelu, la marea rivală: ”Poate fi vândut la CSU”

FC U Craiova

Comentarii

Rivalitatea deintre cele două echipe din Craiova pare din ce în ce mai ”blândă”. După ce s-a vorbit despre o posibilă fuziune, Adrian Mititelu jr. a recunoscut că echipa familiei sale ar fi dispusă chiar şi să îşi vândă vedetele lui Mihai Rotaru.

Odată cu promovarea lui U Craiova 1948 în Superligă, în fotbalul românesc a apărut o nouă rivalitate ”incendiară”, care a împărţit oraşul din Oltenia în două tabere.

Cele două echipe se întâlniseră de două ori în Liga 2 în 2013, astfel că în sezonul trecut a avut loc primul derby ”craiovean” din ultimii opt ani, iar Universitatea este până acum în avantaj.

”Dacă sună acum CSU şi preţul este corect, vindem”

Dintre cele patru meciuri disputate în Superligă, toate lăsate cu ”scântei”, formaţia pregătită în prezent de Eugen Neagoe a câştigat trei, iar rivala numai unul.

Totuşi, cu timpul, tenisiunile dintre cele două echipe, sau dintre cele două conduceri cel puţin, s-au liniştit, iar Mititelu şi Rotaru nu ar fi neapărat opuşi unei fuziuni acum.

Totuşi, sunt şanse minime ca cele două formaţii să se unească vreodată, dar se pare că, din punctuld e vedere al ”afacerilor”, poate exista o cale de mijloc.

Adrian Mititelu jr. a recunoscut că U Craiova 1948 ar fi dispusă să îşi vândă orice jucător marii rivale, chiar şi o vedetă precum Juan Bauza, atât timp cât preţul este cel dorit.

Transferul care ar ”zgudui” Superliga

Fiul patronului clubului oltean a notat cazul Florin Costea, când Adrian Mititelu a ”amânat” o ofertă de cinci milioane de euro pentru acesta, şi a afirmat că U Craiova 1948 nu îşi mai doreşte să facă astfel de greşeli.

Nu contează unde vindem. Dacă sună acum CSU (n.r. Universitatea Craiova) şi preţul este corect, vindem. Chiar şi pe Bauza. Ne raportăm la timpurile actuale, nu mai facem greşelile pe care le-am făcut în trecut.

Atunci am greşit cu Costea. A fost un cumul de evenimente negative care a culminat cu dezafilierea aceea nenorocită. Tata l-a apreciat foarte mult pe Florin Costea, era ca şi copilul lui atunci”, a declarat Adrian Mititelu jr., pentru Fanatik.

Este greu de crezut că Juan Bauza va mai evolua pentru altă echipă din Superligă însă, în contextul în care Adrian Mititelu visează să obţină milioane pentru acesta.

 

Afla mai multe despre: juan bauza 

viewscnt
Articole similare