Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu, afirmaţii ”bombă”. FC U Craiova şi Universitatea Craiova s-ar putea uni: ”Este nevoie de un consens unanim”

Mititelu, afirmaţii ”bombă”. FC U Craiova şi Universitatea Craiova s-ar putea uni: ”Este nevoie de un consens unanim”

Superliga

Comentarii

Adrian Mititelu n-ar exclude în totalitate ca FC U Craiova şi Universitatea Craiova să devină o singură echipă.

La Craiova s-a născut o altă mare rivalitate. FC U Craiova şi Universitatea Craiova sunt două cluburi care s-au războit în ultimul deceniu.

Principala miză a fost identitate. Fiecare a încercat să argumenteze faptul că este adevărata continuatoare a Craiovei Maxima.

Ce spune Mititelu despre o fuziune FC U - Universitatea Craiova

În acest moment, rivalitatea dintre FC U Craiova şi Universitatea Craiova este una dintre cele mai aprige din fotbalul românesc.

Comentând un editorial apărut în ProSport, Adrian Mititelu a surprins însă şi a afirmat pe pagina sa de Facebook că n-ar exclude în totalitate ca cele două cluburi să fuzioneze.

Pe de altă parte, Adrian Mititelu recunoaşte că ar fi un efort uriaş pentru a lăsa în urmă toate luptele dintre cele două cluburi, din ultimul deceniu:

”Decizia nu sta DOAR în dorinţa mea şi a lui Rotaru, ci este nevoie de un CONSENS UNANIM, al întregii suflări ”alb-albastre”, lucru greu de realizat!

Acest deceniu negru a lăsat urme adânci, răni încă deschise şi frustrări fără sfârşit. La prima vedere pare imposibil, dar în viaţă NICIODATĂ să nu spui NICIODATĂ”, a scris Adrian Mititelu pe pagina sa de Facebook.

De unde a pornit rivalitatea FC U Craiova - Universitatea Craiova

În 2011, FRF a decis dezafilierea Universităţii Craiova, echipă care era patronată de Adrian Mititelu. A fost momentul care a dus la naşterea unei mari rivalităţi în Bănie.

FC U Craiova s-a reafiliat şi s-a înscris în Liga 2, însă, pe de altă parte, în 2013, tot în eşalonul secund a primit şi CSU Craiova - echipă înfiinţată cu ajutorul Primăriei.

De atunci a început o mare rivalitate între cele două cluburi şi mai multe procese pentru mărci, culori şi palmares.

În plus, Adrian Mititelu a acuzat în mai multe rânduri că Mihai Rotaru a încercat de-a lungul timpului să-i încurce atât afacerile, cât şi activitatea pe care o avea la FC U Craiova.

Afla mai multe despre: adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare