Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Marius Şumudică anunţă că se retrage din activitate. Motivul care l-a împins la această decizie

ALERTĂ! Marius Şumudică anunţă că se retrage din activitate. Motivul care l-a împins la această decizie

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică ia în calcul retragerea din activitate.

Marius Şumudică a surprins printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

Antrenorul în vârstă de 51 de ani spune că îl bate gândul să se retragă din activitate pentru a petrece mai mult timp alături de familie.

Se retrage Şumudică? Mesajul postat pe reţelele de socializare

Marius Şumudică va împlini 52 de ani pe 4 martie şi, deşi se află în vârful carierei, spune printr-un mesaj pe reţelele de socializare că îşi doreşte să petreacă mai mult timp alături de familie.

Marius Şumudică se află în prezent sub contract cu Al Raed, din Arabia Saudită, unde a ajuns în vara lui 2022.

”În data de 4 martie 2023, mai exact peste două zile, împlinesc 52 de ani. A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care, datorită fotbalului, am neglijat-o într-o mare măsură.

Îmi cer scuze familiei şi promit că foarte curând ei vor fi pe primul plan, cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor. Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenţie.

Vă iubesc şi vă promit că mă voi dedica vouă cât mai curând. În maxim câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine.

Îmi iubesc soţia, copiii, părinţii, şi Dumnezeu îmi spune că trebuie să fac acest pas", a fost mesajul postat de Marius Şumudică.

Marius Şumudică, situaţie dificilă la Al Raed

Fost campion al României, Marius Şumudică a semnat cu Al Raed în vară, însă n-a fost cea mai fericită alegere din cariera sa.

Al Raed are interdicţie la transferuri şi poate legitima jucători abia din sezonul următor. Acest lucru l-a împiedicat pe Şumudică să-şi formeze lotul pe care şi l-ar fi dorit.

Din această cauză, Al Raed are doar 6 victorii în 18 etape. Momentan, este pe locul 10, la 8 puncte de prima poziţie retrogradabilă, însă are o serie de rezultate negative.

Al Raed are o singură victorie în ultimele şase etape.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare