Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Conferinţă de presă fulger a lui Adrian Mutu. Antrenorul a ieşit din sală după doar 42 de secunde: "E ok?"

VIDEO | Conferinţă de presă fulger a lui Adrian Mutu. Antrenorul a ieşit din sală după doar 42 de secunde: "E ok?"

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu a fost protagonistul unui moment inedit după meciul câştigat de Rapid, cu mari emoţii în deplasarea de la FC Botoşani.

Imediat după partida de miercuri seara, antrenorul giuleştenilor a vorbit despre victoria obţinută de echipa sa.

"A fost un meci echilibrat, un meci pe un teren greu, după părerea mea. A fost un teren foarte moale, multe smocuri pe el, a împiedicat construcţia noastră şi a diminuat posesia pe care o aveam în cap pentru acest meci.

Mă bucur că, până la urmă, am reuşit să câştigăm, am trecut de la agonie la extaz într-un minut, acesta este fotbalul. Până la urmă, cred că şi-a spus cuvântul calitatea noastră, iar victoria este meritată" , a declarat Adrian Mutu la conferinţa de presă.

Ulterior, după doar câteva secunde, antrenorul a întrebat: "Ok?", cu gândul de a părăsi sala de conferinţe. Cum n-a primit nicio întrebare de la cei doi jurnalişti prezenţi în sală, Adrian Mutu s-a ridicat şi a părăsit instant încăperea.

FC Botoşani - Rapid 1-2

Rapid a învins-o, miercuri, în deplasare, scor 2-1, pe FC Botoşani, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii. Golul victoriei a fost marcat de fundaşul Dragoş Grigore, din "foarfecă", în minutul 90+4.

  • FC BOTOŞANI: Pap – Mboko (M. Roman I 73), Mutombo, Cioiu, Ţigănaşu – A. Ivanov, Zabou (E. Florescu 74), Dican – Dragu (Pinson 59), M. Roman II (Sekou Camara 59), Mailat. ANTRENOR: Flavius Stoican
  • RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, P. Iacob, Junior Morais - Emmers, Al. Albu, Al. Ioniţă II (Papeau 46) – Pănoiu (Sefer 70), Dugandzic (Luckassen 90+4), Costache (D. Grigore 82). ANTRENOR: Adrian Mutu

Afla mai multe despre: adrian mutu 

viewscnt
Articole similare