Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Dioszegi, revoltat de ceea ce a văzut la meciul cu Farul: ”M-am îngrozit pur şi simplu”

Laszlo Dioszegi, revoltat de ceea ce a văzut la meciul cu Farul: ”M-am îngrozit pur şi simplu”
Comentarii

Laszlo Dioszegi a răbufnit după ce Sepsi a fost învinsă cu 0-2 de Farul, la Ovidiu.

Farul Constanţa îşi continua seria de rezultate excelente şi echipa lui Gică Hagi a reuşit să se impună cu 2-0 în faţa lui Sepsi, într-un meci disputat la Ovidiu.

Meciul l-a enervat pe Laszlo Diosezgi, care, de altfel, este recunoscut pentru opiniile sale reţinute.

Dioszegi s-a enervat după meciul de la Ovidiu: ”Am fost penibili”

Sepsi are mari emoţii pentru prezenţa în play-off. În acest moment, echipa din Sfântu Gheorghe se află pe locul 6, cu 41 de puncte, cu 4 mai multe decât FC U Craiova.

Însă, în ultimele două etape din sezonul regular, Sepsi va juca împotriva lui CFR Cluj şi FCSB-ului.

În plus, dacă va fi întoarsă acea victorie cu 3-0 în faţa lui FC U Craiova, după indicentele cu suporterii olteni, Sepsi va mai avea un singur punct avans faţă de echipa lui Adrian Mititelu.

Drept urmare, eşecul în faţa Farului a agitat serios apele la Sepsi. Laszlo Dioszegi, cel care este recunoscut pentru decenţa sa, a răbufnit după acest rezultat.

Patronul lui Sepsi a criticat foarte dur jocul echipei şi spune că a avut o discuţie cu Cristiano Bergodi, dar şi cu jucătorii:

“Sincer, sunt foarte dezamăgit. Consider că a fost cea mai slabă repriză de când suntem în prima ligă. Am vorbit cu băieţii, am vorbit cu staff-ul tehnic, încercăm să găsim o soluţie.

Trebuie să facem ceva foarte repede pentru că nu trage căruţa unde trebuie să tragă.

M-am îngrozit pur şi simplu de prima repriză cu Farul. Să nu dăm un şut la poartă, un corner. Nimic!

Am fost penibili, trebuie să spunem lucrurilor pe nume, am jucat mai mult decât prost”, a spus Laszlo Dioszegi pentru Sport Total FM.

Cristiano Bergodi: ”Nu am emoţii faţă de decizia Comisiei de Apel”

Sepsi aşteaptă decizia Comisiei de Apel în cazul incidentelor provocate de fanii lui FC U Craiova, la meciul direct, care a avut loc la Sfântu Gheorghe.

Atunci, fanii lui FC U Craiova au avut scandări discriminatorii şi xenofobe şi partida a fost oprită în minutul 27.

Ulterior, membrii Comisiei de Disciplină au decis ca FC U Craiova să piardă meciul la ”masa verde”, decizie atacată la Comisia de Apel. Bergodi este însă încrezător:

”Nu putem face o tragedie din asta pentru că avem un meci important care vine şi avem un obiectiv de îndeplinit. La pauză am jucat mai bine, dar nu e chestie de schimbarea jucătorilor, e vorba de faptul că Farul a fost mai bună

Nu ne va fi uşor în continuare, se joacă până la sfârşit, dar probabil noi şi Craiova vom merge în play-off. Nu am emoţii faţă de decizia Comisiei de Apel.

Aşteptăm decizia, dar mă gândesc mai mult la aceste două meciuri care urmează”, a spus Cristiano Bergodi după meciul cu Farul.

Afla mai multe despre: dioszegi 

viewscnt
Articole similare