Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la CFR Cluj. Dan Petrescu, exasperat de un fotbalist din lotul campioanei României: "Sunt lucruri pe care nu le înţeleg"

OUT de la CFR Cluj. Dan Petrescu, exasperat de un fotbalist din lotul campioanei României: "Sunt lucruri pe care nu le înţeleg"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat meciul de la Petrolul, scor 5-2, însă a pierdut un nou fotbalist important din lot.

CFR Cluj a făcut spectacol în deplasarea de la Petrolul, unde s-a impus cu 5-2 prin golurile marcate de C. Deac '11, Bîrligea '49, Janga '66, Maglica '73, Boateng '80. Deşi victoria a fost categorică pe terenul ploieştenilor, Dan Petrescu a încheiat ziua cu o veste proastă.

Bîrligea a marcat primul său gol din actuala stagiune a Superligii, apoi s-a accidentat şi a fost înlocuit de Petrila.

"Bîrligea s-a rupt imediat după ce a dat gol, nici el nu înţelege cum. E a zecea ruptură de când a venit la CFR. Sunt lucruri pe care nu le înţeleg. L-am dus peste tot, a făcut o mie de analize, tot degeaba" , a declarat Dan Petrescu.

Conform fanatik.ro, Bîrligea a suferit o ruptură musculară la gamba piciorului stâng, iar oficialii campioanei României l-au trimis pe fotbalistul de 22 de ani la celebra Marijana, din Serbia. Daniel Bîrligea va efectua cinci şedinţe de terapie la celebrul vraci şi există speranţa că va fi refăcut în zece zile. Astfel, dacă tratamentul Marijanei va avea efect, Dan Petrescu se va putea baza din nou pe mijlocaşul ofensiv încă din prima etapă a play-off-ului.

Bîrligea a sosit la CFR Cluj în ianuarie 2022 de la echipa italiană Teramo. Golul cu Petrolul a fost primul reuşit de el în acest sezon de campionat, în 20 de partide.

În total, Bîrligea a strâns 31 de partide la campioana României în decurs de puţin mai mult de un an.

  • 350 de mii de euro valorează Daniel Bîrligea, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare