Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United, calificare cu mari emoţii în sferturile Cupei Angliei. O echipă din liga a patra a produs marea surpriză şi a eliminat un club din Premier League

Manchester United, calificare cu mari emoţii în sferturile Cupei Angliei. O echipă din liga a patra a produs marea surpriză şi a eliminat un club din Premier League
Comentarii

Manchester United s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Angliei, învingând pe teren propriu, cu 3-1, echipa West Ham United, într-o partidă disputată miercuri seara.

Fără mai mulţi titulari în echipa de start, menajaţi de antrenorul Erik ten Hag, "diavolii roşii" s-au impus mai greu decât o arată scorul, după ce West Ham a condus cu 1-0, graţie golului marcat în minutul 54 de Said Benrahma. Gazdele au egalat în urma autogolului lui Nayef Aguerd (77), iar apoi au mai punctat de două ori în finalul reprizei secunde, prin Alejandro Garnacho (90) şi Fred (90+5).

Cu ocazia meciului de pe Old Trafford, jucătorii lui Manchester United le-au prezentat suporterilor trofeul Cupei Ligii, cucerit în urmă cu trei zile, după finala câştigată în faţa lui Newcastle.

Tot miercuri, Grimsby Town, echipă din liga a patra engleză, a reuşit să producă marea surpriză şi a învins-o în deplasare, cu 2-1, pe Southampton, ocupanta ultimului loc în Premier League.

Susţinută de 4.000 de fani care au traversat Anglia pentru a asista la jocul de pe St Mary Stadium, Grimsby a obţinut victoria graţie golurilor marcate de irlandezul Gavan Golohan în minutele 45 şi 49, ambele din lovituri de la 11 metri.

O altă surpriză din optimile FA Cup o reprezintă eliminarea echipei Tottenham Hotspur, ocupanta locului al cincilea în Premier League, care a fost învinsă la limită de formaţia de ligă secundă Sheffield United (0-1).

Rezultate Cupa Angliei:

Marţi

  • Stoke City (D2) - Brighton 0-1
  • Leicester City - Blackburn Rovers (D2) 1-2
  • Leeds United - Fulham 2-0
  • Bristol City (D2) - Manchester City 0-3

Miercuri

  • Southampton - Grimsby Town (D4) 1-2
  • Burnley (D2) - Fleetwood Town (D3) 1-0
  • Manchester United - West Ham United 3-1
  • Sheffield United (D2) - Tottenham Hotspur 1-0

Afla mai multe despre: manchester united 

viewscnt
Articole similare