Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vladimir Cohn, implicat la o altă echipă din Liga 1. Ce spune despre revenirea la Dinamo

Vladimir Cohn, implicat la o altă echipă din Liga 1. Ce spune despre revenirea la Dinamo
Comentarii

Vladimir Cohn este implicat la o altă echipă din Liga 1 şi a vorbit şi despre Dinamo, în contextul în care au apărut zvonuri că s-ar întoarce în Ştefan cel Mare.

Dinamo a fost cumpărată de compania Red&White, care deţine acum aproximativ 80% din acţiunile clubului.

Firma Red&White este deţinută de Andrei Nicolescu (60%) şi Eugen Gheorghe Voicu (40%), dar a apărut zvonul că şi Vladimir Cohn ar urma să intre în acţionariat.

Vladimir Cohn, despre o eventuală revenire la Dinamo: ”Ce să fac acolo?”

Informaţiile despre averile pe care le deţin Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu sunt vagi, însă multe voci au afirmat că cei doi n-au suficienţi bani pentru a o susţine pe Dinamo.

Este motivul pentru care a apărut zvonul că altcineva s-ar afla, de fapt, în spatele cumpărării lui Dinamo.

Un nume adus în discuţie a fost cel al lui Vladimir Cohn, care a fost şi în trecut acţionar la echipa din Ştefan cel Mare.

Din iunie 2022, Vladimir Cohn este implicat însă la o altă echipă din Liga 1, la FC Voluntari, unde ocupă funcţia de preşedinte al clubului.

Alături de el îl are şi pe Gigi Neţoiu - un alt fost acţionar la Dinamo. Neţoiu deţine la FC Voluntari funcţia de preşedinte al consiliului consultativ.

Întrebat despre o eventuală revenire la Dinamo, Vladimir Cohn a exclus această variantă. El spune că echipa din Ştefan cel Mare are nevoie de un investitor cu foarte mulţi bani:

“Sunt la Voluntari, ce să fac la Dinamo? Nu cred că schimbarea acţionariatului şi toate astea vor avea vreun efect pozitiv pe termen lung.

Poate mai duc un an, doi, dar cred că Dinamo dacă nu va găsi un proprietar foarte, foarte dornic de performanţă şi capabil să aducă performanţă, e greu. E treaba lor, să fie sănătoşi, le dorim succes”, a spus Vladimir Cohn la Sport Total FM.

Ce spune Vladimir Cohn despre o eventuală revenire a lui Nicolae Badea la Dinamo

Un alt nume adus în discuţie în această perioadă a fost cel al lui Nicolae Badea. Omul de afaceri a fost foarte implicat şi în programul DDB, care a salvat până acum clubul de la faliment.

Odată cu vânzarea lui Dinamo, a apărut şi zvonul că şi Nicolae Badea s-ar afla în spatele noilor patroni. Vladimir Cohn a lăsat de înţeles că nici această variantă n-ar fi adevărată:

”Nu ştiu ce bani are domnul Badea să revină, însă să ţii o echipă de fotbal e destul de complicat, e o cheltuială constantă şi fotbalul din România nu produce bani”, a mai spus Vladimir Cohn la Sport Total FM.

Afla mai multe despre: cohn 

viewscnt
Articole similare