Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cadouri inedite făcute de Messi pentru colegii din naţională. Cât a cheltuit starul Argentinei cu cele 35 de telefoane placate cu aur

Cadouri inedite făcute de Messi pentru colegii din naţională. Cât a cheltuit starul Argentinei cu cele 35 de telefoane placate cu aurgalerie foto

Lionel Messi

Comentarii

Căpitanul campionilor mondiali Lionel Messi a comandat 35 de telefoane iPhone 14 Pro Max placate cu aur pentru coechipierii săi din naţionala Argentinei şi pentru membrii staff-ului tehnic.

Pentru aceste telefoane, Messi a cheltuit 210.000 de dolari (6000 de dolari/telefon).

Conform anunţului iDesign Gold pe Instagram, fiecare telefon mobil are emblema Asociaţiei Argentiniene de Fotbal cu cele trei stele şi legenda „Campionii Cupei Mondiale 2022”.

În plus, în partea de sus este gravat numele de familie cu numărul de pe tricou al fiecărui coechipier.

CEO-ul companiei, Ben Lyons, a confirmat informaţia şi a explicat că dispozitivele au fost trimise sâmbăta la casa lui Messi din  Paris: „Lionel  este unul dintre cei mai loiali jucători şi ne-a contactat la câteva săptămâni după finala Cupei Mondiale. A spus că vrea un cadou special pentru a sărbători incredibila victorie, dar nu a vrut ceasuri. Aşa că i-am sugerat asta şi i-a plăcut ideea, a explicat el.

În fotografiile distribuite pe reţelele lor de socializare, se pot vedea telefoanele mobile pentru Ángel Di María, Nicolás Otamendi, Rodrigo De Paul, Alexis Mac Allister sau Julián Álvarez.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare