Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ar fi surpriza Superligii! Adrian Mititelu crede că a descoperit detaliul care va duce la rejucarea meciului Sepsi - U Craiova! "Vă spun şi când se joacă"

Ar fi surpriza Superligii! Adrian Mititelu crede că a descoperit detaliul care va duce la rejucarea meciului Sepsi - U Craiova! "Vă spun şi când se joacă"

FC U Craiova

Comentarii

Finanţatorul de la U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a anunţat că doreşte rejucarea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, pierdut la masa verde de olteni după prima decizie a comsiilor FRF. Însă, afaceristul e convins că va câştiga la apel şi a anunţat inclusiv când s-ar putea juca meciul.

Adrian Mititelu anunţă când s-ar putea juca Sepsi - U Craiova 1948: "În ultima săptămâna din sezonul regulat"

La jumătatea acestei luni, membrii Comisiei de Disciplină a FRF au decis ca U Craiova 1948 să piardă la masa verde meciul cu Sepsi, printre alte decizii care au vizat ambele cluburi, în urma scandărilor fanilor olteni. 

Acum, oltenii pot răsturna decizia la apel, dar s-ar putea îndrepta şi spre TAS, în condiţiile în care cele trei puncte s-ar putea dovedi decisive în configuraţia finală a play-off-ului. 

Cu un meci în minus, Sepsi ocupă locul al şaselea, cu 38 de puncte, în timp ce U Craiova 1948, care a învins CS Mioveni, a făcut 36 de puncte şi e următoarea în clasament. 

Adrian Mititelu va construi apărarea pe ce a remarcat în regulamentul competiţional. 

"Sunt trei puncte pe care le are Sepsi şi ele nu există, nu au câştigat aceste puncte. Este o decizie fără acoperire. Acum, când vorbim noi, suntem pe loc de play-off. În ultima săptămâna din sezonul regulat eu sunt convins că vom juca meciul cu Sepsi la Sfântu Gheorghe.

Regulamentul nu permite întreruperea meciului decât pentru scandări de rasism. Nu există în România în regulament să întrerupi pentru scandări xenofobe, doar pentru rasism. În regulamentul din România şi de la UEFA nu există această prevedere că se poate întrerupe meciul pentru xenofobie. 

Decizia este nulă pentru că regulamentul nu prevede întreruperea meciului decât pentru rasism. 

UEFA, care e tatăl nostru, nu are nici măcar pentru rasism. Nu acordă forfait. Numai în România a fost această nebunie. Noi vom juca meciul de la Sfântu Gheorghe, că sunt convins că Comisia de Apel nu va ezita să admită acea situaţie, pentru că nu avem în regulament oprirea meciului pentru motive de scandări xenofobe.

"Da, domnul Burleanu a respectat paşii, dar a confundat"

Unui jucător de culoare sau unuia care e de etnie rromă i se strigă şi atunci el nu mai poate să se concentreze, dar ce treabă au jucătorii cu scandarile xenofobe, că zice unul cu ungurii sau cu românii, cu turcii sau cu tătarii?

Da, domnul Burleanu a respectat paşii, dar a confundat, că nu erau scandări rasiste. Prin urmare, 101% meciul cu Sepsi se va juca la Sfântu Gheorghe, în maximum 10-12 zile", a anunţat Adrian Mititelu. 

Afla mai multe despre: adrian mititeluadrian mititelu u craiova 1948u craiova 1948sepsi u craiova 1948u craiova 1948 cs mioveni 

viewscnt
Articole similare