Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hervin Ongenda a fost inspectat de Adi Mutu! "Când l-am văzut, l-am pus să-mi arate abdomenul". Care e condiţia fizică a francezului transferat la Rapid Bucureşti

Hervin Ongenda a fost inspectat de Adi Mutu! "Când l-am văzut, l-am pus să-mi arate abdomenul". Care e condiţia fizică a francezului transferat la Rapid Bucureşti

Rapid

Comentarii

Hervin Ongenda (27 de ani) a revenit în România şi a fost prezentat de Rapid Bucureşti la jumătatea acestei luni. Antrenorul Adrian Mutu a dorit să vadă care e condiţia fizică a francezului.

Adrian Mutu, prima impresie despre Hervin Ongenda la Rapid Bucureşti

Liber de contract după despărţirea de Apollon Limassol, unde a marcat 2 goluri şi a oferit 3 pase decisive în 21 de meciuri, mijlocaşul ofensiv francez a ales să semneze cu Rapid. 

Ongenda are o perioadă de acomodare, iar în curând va intra la antrenamente, dar şi în meciurile Rapidului din campionat. 

Pentru a se convinge că nu are probleme cu kilogramele, antrenorul Adrian Mutu a ales cea mai simplă metodă. 

"Nu, Ongenda nu a avut probleme. Voi aţi o scris că ar fi avut unele probleme cu kilogramele. Eu nici nu-l văzusem, pentru că eram cu echipa.

În momentul în care l-am văzut, l-am pus să-mi arate abdomenul, pentru că voiam să-l văd. Spre surprinderea plăcută a mea nu are kilograme în plus. 

Bineînţeles că mai are de îmbunătăţit condiţia fizică. Nu a jucat de mult, dar cred că în maximum 10 zile va intra cu noi", a declarat Adi Mutu, înaintea meciului din Superligă. 

Rapid Bucureşti - Chindia Târgovişte are loc sâmbătă, de la 20:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Transferul lui Ongenda la Rapid Bucureşti înseamnă concurenţă pe post pentru Alexandru Ioniţă, consideră Basarab Panduru. 

”(n.r. a fost adus Ongenda) Să pună presiune şi pe Ioniţă, că şi Ioniţă prea stă liniştit acum. El pe Ioniţă şi Ioniţă pe el”, a declarar Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: adi mutuhervin ongendahervin ongenda rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare