Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problema prioritară a celor de la Bordeaux: ”E mult mai importantă pentru ei decât să-l bage pe Pitu”. Situaţia ultimei ”perle” vândute de Gică Hagi

Problema prioritară a celor de la Bordeaux: ”E mult mai importantă pentru ei decât să-l bage pe Pitu”. Situaţia ultimei ”perle” vândute de Gică Hagi

Stranieri

Comentarii

Alexi Pitu (20 de ani) este ultimul jucător vândut de Gică Hagi peste hotare. Atacantul lateral a fost transferat la Bordeaux, în liga a doua din Franţa, pentru suma de două milioane de euro.

Alexi Pitu a ajuns la Bordeaux la sfârşitul lunii ianuarie, dar sosirea sa a fost pusă în plan secund de către reputatul club francez.

Problema prioritară de la Bordeaux: ”E mult mai importantă pentru ei decât să-l bage pe Pitu”. Situaţia ultimei ”perle” vândute de Gică Hagi 

Agentul jucătorului, Victor Becali, a explicat care este situaţia internaţionalului român de tineret.

Acesta a anunţat că prioritatea celor de la Bordeaux este promovarea imediată în Ligue 1, iar Pitu nu a fost adus pentru a avea un impact urgent la formaţia pregătită de David Guion.

Concret, plaunurile lui Girondines de Bordeaux pentru tânărul jucător român sunt pe termen lung, deoarece l-au luat pentru viitor, pentru anii ce vor urma, speră oficialii clubului, în elita fotbalului francez.

“Nu l-au luat să promoveze cu el, l-au luat să-l crească. Interesul lor este să promoveze, dar Pitu are nevoie de o perioadă de acomodare. Chiar şi liga a doua din Franţa este puternică. Lumea o să spună că îi caut scuze jucătorului.

S-a adaptat bine. Şi antrenorul e mulţumit de el, chiar dacă nu l-a băgat în ultimele meciuri. Promovarea e mult mai importantă pentru ei decât să-l bage pe Pitu. Are timp să joace, nu l-au luat pentru şase luni”, a declarat impresarul, conform Fanatik.

În clasamentul din Ligue 1, Bordeaux ocupă locul 2, cu 42 de puncte, după 24 de etape.

Până în momentul de faţă, Alexi Pitu a bifat trei meciuri la Bordeaux, totalizând doar 46 de minute de joc, de fiecare din postura de rezervă.

Afla mai multe despre: alexi pitustranieri 

viewscnt
Articole similare