Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer incredibil în Superligă. Un atacant cu meciuri la AS Roma şi Lille a ajuns la clubul cu buget anual de 5,5 milioane de euro

OFICIAL | Transfer incredibil în Superligă. Un atacant cu meciuri la AS Roma şi Lille a ajuns la clubul cu buget anual de 5,5 milioane de euro

Superliga

Comentarii

Un atacant cu meciuri la AS Roma şi Lille a fost transferat de un club din a doua jumătate a Superligii, anume FC Botoşani, care ocupă locul 9 în clasament.

OFICIAL | Transfer incredibil în Superligă. Un atacant cu meciuri la AS Roma şi Lille a ajuns în România

FC Botoşani a achiziţionat un jucător cu un CV impresionant, un atacant ce a trecut în carieră pe la echipe precum AS Roma şi Lille.

Formaţia din Botoşani a anunţat că a obţinut serviciile fotbalistului ivorian Gadji Celi Carmel Junior Tallo, în vârstă de 30 de ani.

”Bine ai venit, Junior Tallo! 

FC Botoşani anunţă transferul atacantului Gadji Celi Carmel Junior Tallo, originar din Coasta de Fildeş.

În vârstă de 30 de ani, ivorianul a mai evoluat în cariera sa pentru Chievo Verona, AS Roma, Bari (Italia), AC Ajaccio, SC Bastia, LOSC Lille, Amiens SC (Franţa), Vitória Guimarães (Portugalia), FC Chambly Oise (Franţa), Újpest FC (Ungaria) şi Samsunspor (Turcia). 

Noul vârf botoşănean a adunat, în acest sezon, 11 partide şi un gol în campionatul maghiar, pentru Újpest. De asemenea, acesta se poate lăuda cu opt prezenţe în tricoul naţionalei Coastei de Fildeş. 

Îi urăm lui Junior un călduros ”Bun venit!” şi să aibă parte de o perioadă cât mai plăcută în tricoul nostru, încununată cu multe goluri!”, a fost comunicatul clubului din Moldova.

Junior Tallo a adunat 27 de meciuri, un gol şi patru asisst-uri la Lille, dar şi trei meciuri şi un assist la AS Roma.

Totodată, vârful de 30 de ani a bifat şi 62 de meciuri în Ligue 1, unde a reuşit 11 goluri şi patru pase decisive.

Ultima dată a evoluat la Ujpest, dar a rămas liber de contract în luna ianuarie, până când a semnat cu FC Botoşani, club care are anual un buget de 5,5 milioane de euro.

De asemenea, Tallo este şi internaţional ivorian. A adunat opt meciuri în prima reprezentativă a Coastei de Fildeş.

Afla mai multe despre: botosanitransfer oficial 

viewscnt
Articole similare