Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Marcelo şi-a găsit echipă şi s-a întors la clubul la care a debutat în fotbalul profesionist. Cu cine s-a înţeles brazilianul

BREAKING NEWS | Marcelo şi-a găsit echipă şi s-a întors la clubul la care a debutat în fotbalul profesionist. Cu cine s-a înţeles brazilianul
Comentarii

Marcelo s-a întors în ţara natală şi a semnat un contract cu Fluminense până în vara anului 2024, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon.

Brazilianul s-a reorientat repede, şi a decis să revină la Fluminense, după despărţirea de Olympiacos Pireu, club la care a jucat jumătate de an, după despărţirea de Real Madrid. Pentru campioana Greciei, Marcelo a jucat 10 meciuri şi a înscris trei goluri. 

”Casa ta a fost şi va fi întotdeauna Fluminense”

Echipa din Rio de Janeiro a postat un videoclip pe Facebook, însoţit de descrierea: ”Casa ta a fost şi va fi întotdeauna Fluminense”. În acest montaj se regăsec mai multe filmuleţe cu momente importante din cariera lui Marcelo, unele chiar din prima perioadă în care a evoluat pentru ”Fluzao”.

Marcelo, departe de revenirea alături de Ronaldo

Deşi zvonurile, legate de posibila plecare a lui Marcelo la Al Nassr au circulat des în ultima perioadă, gruparea saudită nu a reuşit să îl convingă pe brazilian, să revină alături de Cristiano Ronaldo, bunul său prieten din perioada Real Madrid.

Marcelo a mai evoluat pentru Fluminense între 2005 şi 2007, perioadă în care a şase goluri în 30 de minute. În 2007, acesta a plecat la Real Madrid în schimbul sumei de 6.500.000 de euro.  În tricoul ”Galacticilor”, Marcelo a scris istorie.

Fundaşul a câştigat 25 de trofee alături de Real Madrid în 15 ani, şi este cotat de Transfermarkt la 2.500.000 de euro.

Afla mai multe despre: marcelo 

viewscnt
Articole similare