Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment dramatic la U Craiova - Mioveni! O persoană a fost luată pe braţe spre ambulanţă şi au început înjurăturile la adresa lui Adrian Mititelu

VIDEO | Moment dramatic la U Craiova - Mioveni! O persoană a fost luată pe braţe spre ambulanţă şi au început înjurăturile la adresa lui Adrian Mititelu

FC U Craiova

Comentarii

Au fost momente confuze pe "Ion Oblemenco". În a doua repriză a meciului U Craiova 1948 - CS Mioveni, meciul a fost întrerupt mai multe minute. Unui spectator i s-a făcut rău şi s-a cerut de urgenţă intervenţia ambulanţei. Momentul a fost urmat de înjurături la adresa lui Adrian Mititelu.

U Craiova 1948 - CS Mioveni, întrerupt după ce unei persoane i s-a făcut rău

Un nou incident s-a petrecut la meciul echipei din Craiova. Clubul, şi aşa măcinat de momente controversate de-a lungul acestui sezon, a avut parte de un eveniment şi pe teren propriu. 

În această etapă din Superligă, U Craiova 1948 a primit vizita lui CS Mioveni, meci în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Însă, meciul a fost întrerupt în minutul 77, atunci când s-a produs agitaţie în dreptul tribunei a doua. 

Pe imaginile care au transmis partida s-au putut vedea jucători ai ambelor echipe, dar şi persoane de pe stadion care au făcut semne disperate pentru intrarea ambulanţei. 

Apoi, o persoană a fost luată pe braţe pentru a fi dată în grija personalului medical de pe ambulanţă. 

Aproximativ 3.000 de fani au fost la U Craiova 1948 - CS Mioveni. 

"Primesc informaţii de la stadion. S-a dat şi cu spray lacrimogen, posibil să fi fost incidente. Poate şi pe acest fond i s-a făcut rău suporterului respectiv", a spus comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu.

În minutele de întrerupere ale meciului, s-a auzit cum Adrian Mititelu a fost înjurat în mod repetat. 

Afla mai multe despre: u craiova 1948 cs mioveniincident u craiova 1948 cs mioveniadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare