Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu intervine după ce galeria rapidistă a înjurat-o pe Cristina Neagu. Ce a observat: "E ceva nou" | EXCLUSIV

Dan Şucu intervine după ce galeria rapidistă a înjurat-o pe Cristina Neagu. Ce a observat: "E ceva nou" | EXCLUSIV

Handbal

Comentarii

Acţionarul de la Rapid Bucureşti, Dan Şucu, a recunoscut că a fost surprins de tratamentul suporterilor din galeria rapidistă pentru Cristina Neagu, mai ales că afaceristul a văzut până acum părţile bune ale fanilor vişinii.

Dan Şucu, după ce a văzut primul moment controversat cu galeria lui Rapid Bucureşti

Cristina Neagu, care a câştigat de patru ori titlul de cea mai bună handbalistă a lumii, a fost ţinta suporterilor giuleşteni care i-au adresat injurii după fiecare gol marcat în meciul CSM - Rapid, scor 31-24.

Sportiva nu a scăpat de înjurăturile suporterilor celor de la Rapid, nici la interviu, iar jucătoarea de la CSM Bucureşti a avut o replică dură.

La scurt timp după jignirile din Sala Polivalentă, Dan Şucu a oferit o reacţie pentru Orange Sport. El a recunoscut că a văzut ceva "nou, neaşteptat" din partea galeriei, mai ales că suporterii prezenţi atât la meciurile de fotbal, cât şi de handbal l-au impresionat prin alte gesturi. 

"Doar am citit câteva articole, am văzut articole, dar nu ştiu amănunte în privinţa asta. (n.r. - Cristina Neagu a fost înjurată de galerie). Chiar mă miră, pentru am văzut o grămadă de articole în care suporterii Rapidului erau lăudaţi, suporterii Rapidului care au făcut curat după ce au mers în deplasare, am văzut multe aprecieri. 

Ar fi ceva nou, ceva neaşteptat, pentru că i-am văzut extrem de entuziaşti în ce priveşte susţinerea echipei de handbal", a declarat Dan Şucu la Orange Sport

Cristina Neagu a revenit în Sala Polivalentă şi a fost aplaudată la Dinamo Bucureşti - GOG, în Liga Campionilor

Campioana la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins joi, pe teren propriu, formaţia daneză GOG, scor 30-27 (14-13), în etapa a XIII-a, penultima, din grupa A a Ligii Campionilor Machineseeker. 

La acest meci a fost prezentă şi Cristina Neagu, care s-a bucurat de un gest superb din partea spectatorilor.

Afla mai multe despre: cristina neagudan sucugalerie rapidrapid bucuresticsm bucuresticristina neagu injurata 

viewscnt
Articole similare