Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liderul galeriei Rapidului nu se lasă şi revine cu încă o replică pentru Cristina Neagu! "Au fost înjurături frumoase. Ea să prezinte scuze şi încetăm"

Liderul galeriei Rapidului nu se lasă şi revine cu încă o replică pentru Cristina Neagu! "Au fost înjurături frumoase. Ea să prezinte scuze şi încetăm"

Handbal

Comentarii

Nu există urmă de remuşcare din partea lui Liviu Georgian Ungurean, alias ”Bocciu”, în privinţa injuriilor venite dinspre galeria rapidistă la adresa Cristinei Neagu. Mai mult, liderul galeriei susţine că cea mai bună handbalistă a României ar trebui să prezinte scuze "vişiniilor".

Liderul galeriei Rapidului, după ce Cristina Neagu a fost înjurată: "Ea să prezinte scuze şi încetăm"

Cristina Neagu, care a câştigat de patru ori titlul de cea mai bună handbalistă a lumii, a fost ţinta suporterilor giuleşteni care i-au adresat injurii după fiecare gol marcat în meciul CSM - Rapid, scor 31-24.

Sportiva nu a scăpat de înjurăturile suporterilor celor de la Rapid, nici la interviu, iar jucătoarea de la CSM Bucureşti a avut o replică dură.

În prima parte a zilei, Liviu Georgian Ungurean, alias ”Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, a oferit o primă reacţie pentru Orange Sport în care a zis că handbalista Cristina Neagu nu e bun naţional. 

Câteva ore mai târziu, acelaşi Liviu Ungurean a revenit cu o nouă declaraţie. 

„Ea a deschis un război cu clubul Rapid, iar noi ne apărăm clubul. Au fost înjurături frumoase, pot să spun. Vi se pare ceva ieşit din comun să strigi „Neagule, bulangiule!’? Noi ne încurajăm echipa, nu stăm să acultăm ce zic alte galerii.

Mi se pare că presa încearcă să distrugă tot ce este frumos în sportul românesc – galeriile. Şi ieri, în Sala Polivalentă, s-au băgat cei de la firma de pază şi s-au purtat cu noi ca şi cum eram ultimii huligani din Europa. Am fost dezbrăcaţi de hainele cu însemnele clubului”, a spus Ungurean, conform Playsport.

Liderul galeriei susţine că injuriile vor continua la adresa Cristinei Neagu

„Avem cântece care conţin şi înjurături, iar la handbal nu le auziţi de obicei. Galeria Rapidului a înjurat şi familia lui Ceauşescu, ce vi se pare aşa…?! Că am înjurat-o noi pe Cristina Neagu! Ce vreţi acum, să fim ca la biserică?! O vom înjura în continuare! Să-şi ceară scuze pentru batjocura publică adusă clubului Rapid. Noi nu avem război cu Cristina Neagu, vom înceta dacă-şi cere scuze. Şi bărbatul, şi femeia… drepturile sunt egale. Când comentatorul striga ‘Numărul 8, Cristina Neagu’, noi spuneam „UE”. Adică ea a marcat în Uniunea Europeană.

Eu sunt cel mai bun tată din lume pentru copiii mei. Dacă mă înjură altcineva, o să înjur şi eu înapoi. De ce nu am înjurat-o pe Crina Pintea sau de ce nu am zis nimic de clubul CSM? Cristina Neagu a făcut referire la educaţia suporterilor rapidişti. Noi respectăm valorile pe care noi le considerăm valori. Să susţin un sportiv care a făcut performanţă în nume propriu? Eu susţin valorile României. Noi nu avem război deschis cu omul Cristina Neagu”, a adăugat Ungurean pentru sursa citată.

VIDEO | Reacţia Cristinei Neagu

Afla mai multe despre: cristina neaguliviu ungureanrapid bucuresticsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare