Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum au reacţionat spectatorii când au aflat că în Sala Polivalentă este Cristina Neagu, la câteva zile după ce a fost înjurată de rapidişti

VIDEO | Cum au reacţionat spectatorii când au aflat că în Sala Polivalentă este Cristina Neagu, la câteva zile după ce a fost înjurată de rapidişti

Handbal

Comentarii

Handbalista lui CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a revenit în Sala Polivalentă din Bucureşti, la câteva zile după ce a fost înjurată de rapidişti, pentru meciul Dinamo Bucureşti - GOG, din Champions League.

Cristina Neagu a revenit în Sala Polivalentă după ce a fost înjurată de rapidişti. Ce s-a întâmplat de această dată 

Cristina Neagu a revenit în Sala Polivalentă din Bucureşti după ce a fost înjurată. Cum au reacţionat spectatorii

Cristina Neagu, care a câştigat de patru ori titlul de cea mai bună handbalistă a lumii, a fost ţinta suporterilor giuleşteni care i-au adresat injurii după fiecare gol marcat în meciul CSM - Rapid, scor 31-24.

Sportiva nu a scăpat de înjurăturile suporterilor celor de la Rapid, nici la interviu, iar jucătoarea de la CSM Bucureşti a avut o replică dură.

Cristina Neagu a fost prezentă, alături de alte colege de la CSM Bucureşti, la meciul de handbal masculin Dinamo Bucureşti - GOG, din Champions League, iar după un time out crainicul a salutat prezenţa lor. 

"Pentru că întotdeauna printre campioni vin alţi campioni, salutăm prezenţa în sală a handbalistelor de la CSM Bucureşti şi prezenţa celei mai bune jucătoare din lume de patru ori, Cristina Neagu", s-a auzit de la microfonul sălii. 

Spectatorii au început să aplaude, iar camera s-a mutat pe Cristina Neagu, care a apreciat gestul şi a aplaudat la rândul său. 

Liviu Georgian Ungurean, alias ”Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, a oferit o primă reacţie pentru Orange Sport în care a zis că handbalista Cristina Neagu nu e bun naţional. ”Bocciu” a anunţat că Neagu va fi înjurată în continuare până îşi va prezenta scuze. 

VIDEO | Reacţia Cristinei Neagu imediat după ce a fost înjurată în CSM Bucureşti - Rapid Bucureşti

 
 

Afla mai multe despre: cristina neagudinamo gogcristina neagu injurata 

viewscnt
Articole similare