Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E adevărat"! Rotaru i-a permis unui titular să se transfere la o rivală din play-off a Universităţii Craiova. Negocierile, dezvăluite oficial

"E adevărat"! Rotaru i-a permis unui titular să se transfere la o rivală din play-off a Universităţii Craiova. Negocierile, dezvăluite oficial
Comentarii

Lista plecărilor de la Universitatea Craiova din această iarnă a fost lungă, iar acţionarul Mihai Rotaru şi antrenorul Eugen Neagoe s-au pus de acord în privinţa mai multor despărţiri din lot. Oltenii au fost gata să accepte şi transferul jucătorului adus în urmă cu doar jumătate de an, pentru 250.000 de euro.

O altă echipă din play-off s-ar fi putut întări cu un fotbalist de la Universitatea Craiova

Eugen Neagoe a fost instalat pe banca Universităţii Craiova, a constatat care e nivelul lotului pe care-l antrenează şi după primele rezultate slabe a anunţat o revoluţie în lot, care urmează să se reia în vară. 

Au plecat: Dan Nistor (U Cluj), Paul Papp (Petrolul), Eduard Florescu (FC Botoşani), Denis Rusu (Gloria Buzău), Ivan Martic (U Cluj) şi Giedrius Arlauskis (liber de contract), dar pe listă au mai rămas câţiva fotbalişti, care, din diferite motive, au rămas sub contract cu Universitatea Craiova. 

Pe aceasta este şi experimentatul fundaş central Bogdan Mitrea. Apărătorul de 35 de ani a fost titular în acest sezon, în care a jucat 28 de meciuri, dar venirea lui Eugen Neagoe l-a scos din echipa de start. 

Cu statutul modificat la echipă, Mihai Rotaru a acceptat ca fundaşul central să fie lăsat la o altă echipă. 

După ce a plătit 250.000 de euro pentru fostul căpitan al lui Sepsi, Universitatea Craiova l-a oferit înapoi, după doar jumătate de an, chiar la echipa din Sfântu Gheorghe. 

Laszlo Dioszegi a recunoscut oficial discuţiile pentru Bogdan Mitrea, dar fundaşul de 35 de ani n-a mai avut loc în lotul antrenat de Cristiano Bergodi. 

Principalul italian a transmis că are deja variante pe postul de fundaş central, iar revenirea căpitanului nu s-a mai produs. 

"Dacă aveam nevoie de fundaş central, 100% revenea la noi"

"A fost adevărat că Mitrea a fost propus. Noi avem patru fundaşi centrali şi din cauza asta nu-l mai puteam aduce şi pe al cincilea, picam în capcana în care a căzut şi Universitatea Craiova. 

Când am cinci fundaşi, trei nu joacă. Hai că unul intră pe foaie, iar ceilalţi doi stau în tribună. Dacă aveam nevoie de fundaş central, 100% revenea la noi, că avem o relaţie foarte bună cu Mitrea şi îmi pare foarte rău pentru el, că e băiat de nota 10 şi el poate spune acelaşi lucru despre noi. Ne-am despărţit prieteneşte. 

N-am ştiut că exista posibilitatea să vină la noi şi am adus alţi fundaşi dinainte, avem patru fundaşi şi nu putem da deoparte pe cineva ca să vină el înapoi. 

Aşa a spus Bergodi, că el nu mai vine nimeni. A mai venit doar mijlocaşul Papa, dar Bergodi a zis că lotul e bun, iar noi ne-am conformat şi nu am mai adus pe nimeni", a declarat Laszlo Dioszegi la Sport Total FM

Ninaj, Bălaşa, Ciobotariu, Tamas şi Popa sunt fundaşii centrali pe care se bazează Bergodi şi care au blocat revenirea lui Mitrea, de la Universitatea Craiova

Afla mai multe despre: bogdan mitreatransferuri universitatea craiovamihai rotarusepsieugen neagoe 

viewscnt
Articole similare