Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin, urmărit de echipe de top din Premier League şi Serie A. Preţul minim de la care ar pleca negocierile. Anunţul momentului făcut de italieni

Radu Drăguşin, urmărit de echipe de top din Premier League şi Serie A. Preţul minim de la care ar pleca negocierile. Anunţul momentului făcut de italieni

Serie A

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) este unul dintre cei mai în formă jucători români din acest sezon. Fundaşul central este titular incontestabil în Serie B, la Genoa, echipă care are şanse foarte mari de promovare în elita fotbalului din Italia.

Radu Drăguşin traversează o perioadă foarte bună la Genoa, echipă la care a ajuns la începutul sezonului.

Iniţial, sub formă de împrumut, dar a devenit repede titular incontestabil, astfel că următorul pas a fost simplu: transferul definitiv.

Prin urmare, Genoa l-a cumpărat în totalitate de la Juventus, pentru suma de şase milioane de euro.

Recent, în ultimul meci de campionat, fundaşul central a reuşit să dea şi primul gol din cariera sa, la seniori, dovedind încă o dată momentul de excepţie prin care trece.

Radu Drăguşin poate pleca de la Genoa în vară. Preţul minim de la care ar pleca negocierile

În clasamentul din Serie B, Genoa ocupă locul 2, cu 43 de puncte, după 25 de etape, astfel că promovarea în primul eşalon fotbalistic din Italia are şanse mari de reuşită.

Totuşi, chiar dacă ”Grifonul” nu va reuşi accederea în prima ligă din Italia, Drăguşin poate prinde un transfer de senzaţie în unul dintre campionatele de top din Europa, în special în Premier League şi Serie A, conform Gazzetta dello Sport.

Celebrei publicaţie italiană a realizat un top 10 de jucători tineri cu mare potenţial din Serie B, urmăriţi de cluburi uriaşe.

Pe lista respectivă se află şi Radu Drăguşin. Genoa i-ar fi stabilit deja preţul românului, iar acesta poate pleca încă din vară.

”Agentul său dă asigurări că echipe de top 5 din Anglia îl urmăresc. Pentru moment, Radu se bucură de aventura de la Genoa, formaţie care l-a transferat de la Juve (cu care a şi debutat în Champions League).

După meciul cu Venezia, clauza de transfer definitiv a fost activată. Anturajul său îl împinge către Serie A, iar în cazul în care Genoa va rata promovarea, cel puţin cinci milioane de euro vor fi necesare pentru a-l transfera de la echipa lui Gilardino", scrie Gazzetta dello Sport.

În acest sezon, Radu Drăguşin a evoluat în 27 de partide pentru Genoa în toate competiţiile, dintre care 25 în Serie B, reuşind un gol. Cota sa actuală este de 3,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: dragusinserie b 

viewscnt
Articole similare