Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniele De Rossi a rămas fără echipă. Fostul campion mondial, demis din Serie B

Daniele De Rossi a rămas fără echipă. Fostul campion mondial, demis din Serie B

Campionate

Comentarii

Daniele De Rossi (39 de ani) a fost demis deja de la conducerea tehnică a echipei Spal.

Daniele De Rossi a rămas fără echipă. Fostul campion mondial, demis din Serie B

Gruparea Spal, din a doua ligă italiană, a anunţat, marţi, că a renunţat la serviciile antrenorului Daniele De Rossi, campion mondial cu Italia în 2006, care fusese numit în funcţie în octombrie.

În vârstă de 39 de ani, De Rossi a semnat în octombrie un contract valabil până în 2024 şi a preluat echipa când se afla pe locul 14, în locul lui Roberto Venturato.

Totuşi, fostul mare mijlocaş italian a obţinut doar trei victorii în 16 meciuri şi lasă formaţia doar pe un loc retrogradabil, anume 18, cu doar 24 de puncte.

Serie B, patria românilor din Occident

Tot în Serie B evoluează şi mulţi jucători români. 

Genoa, unde sunt joacă Radu Drăguşin, George Puşcaş şi Denis Drăguş, ocupă locul 2 în clasament, cu 42 de puncte după 24 de etape.

Pisa, echipă în componenţa căreia se află Olimpiu Moruţan, Marius Marin şi Adrian Rus, se poziţionează pe locul 7, cu 34 de puncte.

Un loc mai jos, cu număr egal de puncte, se regăseşte Parma, unde sunt legitimaţi internaţionalii Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

Nu în ultimul rând, Palermo, echipă unde evoluează Ionuţ Nedelcearu, se clasează pe poziţia a zecea, tot cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: daniele de rossiserie b 

viewscnt
Articole similare