Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan ar putea ajunge în Serie A. Ce club istoric este cu ochii pe mijlocaşul român

Olimpiu Moruţan ar putea ajunge în Serie A. Ce club istoric este cu ochii pe mijlocaşul român
Comentarii

Olimpiu Moruţan (23 de ani) ar putea pleca de la Pisa, la finalul acestui sezon.

Fostul fotbalist al FCSB-ului a strălucit în tricoul Pisei în acest sezon de Serie B. Moruţan a marcat cinci goluri şi a livrat cinci pase decisive, în acest campionat. În ultimele partide, românul a fost unul dintre cei mai buni jucători, din echipa toscanilor.

În acest moment, Pisa se află pe locul şapte, cu 34 de puncte, la nouă puncte distanţă de ultimul loc ce promovează direct în Serie A, ocupat de Genoa.

Moruţan ar pute ajunge la Torino

Conform publicaţiei italiene Tuttusport, echipa din Piemont l-a monitorizat în ultima perioadă pe Moruţan, şi ar fi dispusă să platească suma de 5.500.00 de euro, cerută de Galatasaray, în schimbul transferului definitiv. Cu toate acestea, Pisa ar fi obligată să îl cumpere definitiv pe Moruţan la sfârşitul sezonului, dacă va promova în Serie A. Şansele, ca echipa la care activează Adrian Rus să promoveze în primul eşalon din Italia, sunt minime, astfel posibilitatea ca Olimpu Moruţan să plece din Toscana este mare.

Echipa lui Ivan Juric are un sezon excelent

Toro se află pe poziţia a şaptea în Serie A, cu 30 de puncte, dar şansele ca formaţia Granata să prindă o poziţie de cupă europeană sunt minuscule. Diferenţa dintre Torino şi Lazio, ocupanta ultimului loc ce asigură participarea în cupele europene. 

Echipa din Piemont are o tradiţie bogată. FC Torino a câştigat Serie A de şapte ori, ultima dată în 1976, şi Cupa Italiei de cinci ori, ultima dată în 1993. În vârstă de 23 de ani, Moruţan este cotat de Transfermarkt la 5.000.000 de euro. 

Românul a mai evoluat pentru U Cluj, FC Botoşani, FCSB şi Galatasaray, echipă ce l-a împrumutat la Pisa.

Afla mai multe despre: morutan 

viewscnt
Articole similare