Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost antrenor de la FCSB îi prevede un viitorul strălucit lui Tavi Popescu: ”Nici Atletico nu ar fi prea mult. Are toate calităţile” | EXCLUSIV

Un fost antrenor de la FCSB îi prevede un viitorul strălucit lui Tavi Popescu: ”Nici Atletico nu ar fi prea mult. Are toate calităţile” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu pentru Orange Sport, Dinu Todoran (44 de ani) a vorbit despre calităţile fostului său jucător, Tavi Popescu (20 de ani), pe care îl vede ajungând la cel mai înalt nivel, chiar şi la o echipă de top precum Ateltico Madrid.

Considerat de Gigi Becali marea sa speranţă, Tavi Popescu este cel mai discutat fotbalist român al momentului, datorită prestaţiilor sale de la FCSB, atât celor bune, cât şi celor modeste.

Un talent înnăscut, acest lucru e indubitabil, principala critică pe care o primeşte Popescu este că nu are calităţile fizice necesare pentru a evolua la cel mai înalt nivel.

”Nici Atletico nu ar fi prea mult. Are toate calităţile”

Becali visează să obţină 50 de milioane de euro pentru tânărul internaţional român, dar, momentan, nu a avut propuneri peste 10 -15 milioane de euro, oricum sume importante pentru Superliga.

Cel mai scump ”export” al campionatului intern al României a fost Dennis Man, care a costat-o 13 milioane de euro pe Parma la începutul lui 2021.

Totuşi, un fost antrenor al lui Tavi Popescu îi prevede acestuia un viitor mult mai strălucit decât al fostului său coechipier, care nu a ”explodat” încă în Italia.

Dinu Todoran a dezvăluit, într-un interviu pentru Orange Sport, să l-ar vedea capabil pe Tavi Popescu să joace chiar şi pentru Atletico Madrid, echipă care s-a interesat de acesta.

Un fost antrenor de la FCSB îi prevede un viitorul strălucit lui Tavi Popescu

Tehnicianul echipei secunde a lui FC Voluntari l-a numit pe decarul FCSB ”unul dintre cei mai buni jucători” din Superligă şi a afirmat că acesta are ”toate calităţile” necesare pentru a ajunge la o echipă de top.

”(n.r. îl vezi pe Tavi Popescu să ajungă la un nivel ridicat?) Da, cum să nu? Tavi Popescu, v-am zis, unul dintre cei mai buni jucători din campionatul nostru şi eu zic că în timpul care va urma o să facă pasul şi la o echipă din Europa, pentru că are toate calităţile.

(n.r. Atletico Madrid?) Pentru el, nu e prea mult, un jucător de calitate, un jucător care trebuie să facă pasul, a demonstrat în campionatul nostru, acum trebuie la naţională şi automat un transfer”, a declarat Dinu Todoran, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: tavi popescu 

viewscnt
Articole similare