Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sigur că m-aş întoarce”. Antrenorul dat afară de Becali după şapte meciuri, care a recunoscut implicarea patronului, ar reveni la FCSB | EXCLUSIV

”Sigur că m-aş întoarce”. Antrenorul dat afară de Becali după şapte meciuri, care a recunoscut implicarea patronului, ar reveni la FCSB | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Deşi a recunoscut că Gigi Becali îi făcea schimbările şi a fost dat afară de la FCSB după doar şapte meciuri, Dinu Todoran (44 de ani) a afirmat că s-ar întoarce pe banca tehnică a vicecampioanei, întrucât echipa roş-albastră dispune de ”toate condiţiile”.

Instalat pe banca tehnică a FCSB la începutul sezonului trecut, după ce a fost contactat de Gigi Becali pentru un post la echipa secundă, dar ”promovat” pentru că se afla la biserică, Dinu Todoran a rezistat doar şapte meciuri la Bucureşti.

Antrenorul de 44 de ani, care o mai pregătise doar pe Voluntari, ca interimar, la nivel de seniori, şi o pregăteşte în prezent pe echipa secundă a ilfovenilor, este vinovat pentru una dintre cele mai mari ruşini din istoria clubului.

”Sigur că m-aş întoarce, mi s-au creat toate condiţiile”

Dinu Todoran a fosst cel care se afla pe banca tehnică la dubla cu Shakhtar Karagandy, din al doilea tur preliminar al Conference League, în căreia roş-albaştrii au fost eliminaţi din competiţie.

Acea umilinţă a fost picătura care a umplut paharul pentru Gigi Becali, care l-a înlocuit pe antrenorul care recunoscuse că patronul îi face schimbările cu Toni Petrea.

La fel ca alţi predecesori ai săi, precum Bogdan Vintilă sau Bogdan Andone, Dinu Todoran a dispărut în obscuritate după plecarea de la FCSB.

Antrenorul a fost nevoit să trăiască mai multe momente umilitoare la Bucureşti, dar nu ar spune nu unei reveniri, în cazul în care Gigi Becali l-ar dori iar.

Dinu Todoran a recunoscut că ar fi interesat să revină la FCSB

”(n.r. te-ai mai întoarce la FCSB?) Sigur că m-aş întoarce, pentru că, din punctul meu de vedere, mi s-au creat toate condiţiile, pentru că e o echipă pe care îţi doreşti să o antrenezi, sincer, chiar dacă anumite speculaţii...

Dar, din câte am văzut, toţi vor să antreneze pe Steaua (n.r. FCSB), pentru că ai tot ce-ţi trebuie acolo, jucători talentaţi, infrastructură, condiţii, absolut tot”, a declarat Dinu Todoran, pentru Orange Sport.

Fostul antrenor al vicecampioanei a discutat şi despre lupta la titlu şi a dezvăluit că, după rezultatele din acest an, o vede pe FCSB favorită la câştigarea Superligii.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare