Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Deschidem noi căi”. Cel mai ambiţios proiect din Superligă? Cum doreşte Dan Şucu să o transforme pe Rapid într-o forţă | EXCLUSIV

”Deschidem noi căi”. Cel mai ambiţios proiect din Superligă? Cum doreşte Dan Şucu să o transforme pe Rapid într-o forţă | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Invitat în cadrul emisiunii Sport Report de pe Orange Sport, Dan Şucu (59 de ani), noul finanţator al Rapidului, a dezvăluit ce planuri are pentru echipa giuleşteană şi cum plănuieşte să o transforme pe aceasta într-una dintre forţele campionatului nostru.

Dornic să intre în fotbalul românesc, după ce au eşuat discuţiile cu Farul, Dan Şucu s-a reorientat şi a ales să se implice la Rapid, unde a pus bazele, probabil, celui mai ambiţios proiect din Superligă.

După ce fenomenul a fost marcat de corupţie, jocuri de culise şi diverse alte ”aranjamente”, omul de afaceri susţine că plănuieşte să facă totul ca la carte în GIuleşti.

Cel mai ambiţios proiect din Superligă?

Dan Şucu a afirmat că pănuieşte să ”deschidă căi noi” la Rapid şi să demonstreze că o echipă poate avea succes în România şi dacă este condusă complet legal.

Îmi place foarte mult să fac ceea ce fac acum la Rapid şi cred că pot aduce o contribuţie şi mai importantă la Rapid decât aş fi putut vreodată la Farul.

Şi un procent mai mic, şi o contribuţie net mai puţin prezentă. Din punctul meu de vedere, cineva cu experienţă nu doreşte neapărat să meargă pe căile bătătorite de alţii, ar dori să deschidă el căi noi şi alţii să îl urmeze.

”Cineva cu expeirenţă doreşte să deschidă că noi”

(n.r. şi deschideţi căi noi cu Rapid?) Evident. (n.r. care ar fi căile noi, ce va face Rapid ce nu se face?) Rapid va arăta că poţi să fii cât se poate de transparent, cât se poate de corect, să te conformezi tuturor legilor, fiscalităţii şi tot în România. Şi în acelaşi timp să fii şi de succes.

Rapid va arăta, de fapt, ceea ce au arătat mulţi oameni de afaceri în România, că poţi să fii şi ireproşabil din punct de vedere al atitudinii şi în acelaşi timp să ai şi succes”, a declarat Dan Şucu, la Orange Sport.

Aflată în lupta pentru titlu în Superligă, investiţiile lui Dan Şucu la Rapid deja dau roade, iar giuleştenii visează la un prim titlu după 20 de ani.

La momentul actual, nouă puncte îi despart pe Adi Mutu şi jucătorii săi de liderul Farul.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare