Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu, dornic să aducă la U Craiova 1948 un antrenor din Superligă! A vorbit cu acesta după întâlnirea directă: ”I-am spus că poate vom colabora”

Mititelu, dornic să aducă la U Craiova 1948 un antrenor din Superligă! A vorbit cu acesta după întâlnirea directă: ”I-am spus că poate vom colabora”

FC U Craiova

Comentarii

Deşi echipa sa o duce bine sub comanda lui Nicolo Napoli şi nu doreşte să facă vreo schimbare, Adrian Mititelu a dezvăluit numele antrenorului din Superligă cu care şi-ar dori să colaboreze într-o bună zi, considerând că acesta nu este doar un tehnician de valoare, ci şi un om extraordinar.

Revenirea lui Nicolo Napoli la U Craiova 1948 a fost de bun augur pentru olteni, care au reuşit să lege o serie bună şi să ajungă în lupta pentru un loc de play-off.

Cu patru etape rămase din sezonul regular, oltenii sunt la cinci puncte distanţă, dar au un program semnificativ mai accesibil decât covsănenii.

”I-am spus că poate vom colabora”

În orice caz, chiar şi dacă nu ajunge în play-off, U Craiova 1948 tot se poate lupta pentru cupele europene, deşi play-out-ul va fi de asemenea foarte competitiv.

Chiar dacă nu plănuieşte să îl înlocuiască pe Nicolo Napoli acum, Adrian Mititelu are deja în vizor un posibil viitor antrenor al echipei sale.

Este vorba despre Liviu Ciobotariu, tehnician care este la un pas de a fi dat afară de FC Voluntari, la doar un an după cel mai de succes sezon din istoria clubului.

Mititelu a dezvăluit că mereu a fost un fan al acestuia şi că i-a şi transmis după duelul direct din ultima etapă că poate vor colabora într-o bună zi.

Adrian Mititelu, dornic să colaboreze cu Liviu Ciobotariu

Este un băiat extraordinar, la un moment dat chiar am avut în plan să-l aduc pe Liviu, i-am şi spus-o după meci că poate într-o zi vom colabora.

Aşa a fost o discuţie amicală după terminarea meciului, nu că o să vină Ciobotariu, dar e vorba despre faptul că îl apreciez mult.

Mi se pare un om foarte cumpătat, în al doilea rând, când echipa lui pierde sau câştigă el e foarte echilibrat, e realist, adică am văzut când a fost corect în tur şi au câştigat în faţa noastră pe nedrept. El a ieşit şi a spus că a câştigat în faţa noastră cu noroc.

Plus că stilul lui de a juca, dar nu ştiu dacă la orice echipă merge stilul ăsta, noi avem un stil mai avansat, să mergem peste adversari.

Una e să joci la o echipă din asta de cartier, gen Voluntari, care are 15 suporteri, ăsta e adevărul, care n-are nicio presiune şi care dacă rămâne în Liga 1 e ok, şi alta e la o echipă care chiar dacă nu reuşeşte, îşi doreşte să facă performanţe, să joace fotbal. E o diferenţă.

Eu am spus că poate într-o zi vom colabora, mie îmi place mult ca om, în primul rând. A fost atunci antrenor la Târgu-Mureş, când a fost la un pas să ia campionatul, i-am şi ţinut pumnii atunci să câştige, dar n-a fost să fie. 

Da, la un moment dat, acum un an jumate sau acum doi ani l-am avut pe listă. Cred că înainte să vină Trică a doua oară”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare