Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Fotbalistul pe care l-a ameninţat Zlatan că îi rupe picioarele a povestit despre relaţia cu fostul său coechipier: ”Nu eram prieteni”

EXCLUSIV | Fotbalistul pe care l-a ameninţat Zlatan că îi rupe picioarele a povestit despre relaţia cu fostul său coechipier: ”Nu eram prieteni”

Fotbal

Comentarii

Invitat la podcastul Orange Sport SportCast cu Sile, Rafael van der Vaart (40 de ani) a povestit despre relaţia pe care a avut-o cu Zlatan Ibrahimovic (41 de ani). Cei doi au fost colegi la Ajax, dar nu şi prieteni, a dezvăluit olandezul.

Coechipieri la Ajax în perioada 2001 - 2004, Rafael van der Vaart şi Zlatan Ibrahimovic nu au reuşit niciodată să se înţeleagă şi în afara terenului, chiar dacă se înţelegeau pe gazon.

Fostul mijlocaş a dezvăluit în urmă cu mai mulţi ani că starul suedez l-a ameninţat că îi va rupe picioarele în mai multe rânduri, deşi a punctat că Zlatan avea această tendinţă cu mai mulţi colegi.

”Nu eram prieteni”

Invitat la podcastul Orange Sport SportCast cu Sile, van der Vaart a fost întrebat despre cum era Ibrahomivc în tinereţe şi a dezvăluit că acesta nu s-a schimbat deloc.

Atacantul de 41 de ani, care încă nu s-a retras din activitate, mereu a avut aceeaşi mentalitate de învingător, dar personalitatea sa l-a făcut de multe ori antipatic anumitor coechipieri.

În ciuda disputelor din trecut, van der Vaart a afirmat că are un mare respect pentru Zlatan şi pentru ce a reuşit acesta în cariera sa.

Fotbalistul pe care l-a ameninţat Zlatan că îi rupe picioarele a povestit despre relaţia cu fostul său coechipier

Era de la 18-19 ani la fel ca acum. <<Sunt cel mai bun şi voi arăta tuturor asta>>. (n.r. l-ai crezut?) Absolut deloc! Puteai să vezi că avea tot. Era înalt, rapid, tehnic.

Dar am crezut că nu este aşa de bun. Şi se poate vedea că m-am înşelat pentru că a avut o carieră fantastică. Am avut problemele noastre. (n.r. tu cu el?) Da.

Pentru că cele două egouri nu funcţionau împreună. Dar cumva puteam să jucăm fotbal împreună. Nu eram prieteni. E păcat pentru că îl respect foarte mult.

Ce a reuşit în carieră e o adevărată nebunie. Şi când te uiţi la el...Eu am 20 kg în plus, iar el arată la fel ca în cea mai bună perioadă. Tot respectul. Şi a câştigat aproape tot”, a declarat Rafael van der Vaart, pentru Orange Sport.

Podcastul integral poate fi urmărit AICI:

Afla mai multe despre: ibra 

viewscnt
Articole similare