Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a stat de vorbă cu Mititelu înainte de meciul direct. Dezvăluirile pe care i le-a făcut patronul de la U Craiova 1948: ”Îşi doreşte foarte mult”

Nicolae Dică a stat de vorbă cu Mititelu înainte de meciul direct. Dezvăluirile pe care i le-a făcut patronul de la U Craiova 1948: ”Îşi doreşte foarte mult”

Fotbal intern

Comentarii

Nicolae Dică a prefaţat duelul dintre CS Mioveni şi U Craiova 1948, din etapa a 27-a din Supeligă, şi a mărturisit că a avut o discuţie cu Adrian Mititelu.

CS Mioveni traversează o perioadă bună, fiind neînvinsă în acest an, dar are un test dificil de trecut în etapa de la sfârşitul săptămânii.

O va înfrunta, în deplasare, pe U Craiova 1948, vineri, 24 februarie, de la ora 18:00.

Nicolae Dică a stat de vorbă cu Mititelu înainte de meciul direct. Dezvăluirile patronului de la U Craiova 1948: ”Îşi doreşte foarte mult”

La conferinţa de presă premergătoare meciului U Craiova 1948 – CS Mioveni, Nicolae Dică a dezvăluit că a stat de vorbă cu patronul oltenilor, Adrian Mititelu.

Tehnicianul formaţiei din Mioveni a precizat că omul cu banii de la Craiova vrea să prindă play-off-ul în acest an, dar pregăteşte deja şi sezonul următor.

”Am fost la Craiova la meci. Jucăm cu ei acum, apoi cu Voluntari, acasă. Am vorbit puţin cu domnul Mititelu.

Am vorbit despre echipă. Îşi doreşte foarte mult să prindă play-off-ul, dar cred că îşi doreşte mai mult pentru anul viitor. Din punctul meu de vedere, echipa va arăta mult mai bine.

Cam atât, doar câteva lucruri am vorbit, nu am stat prea mult la discuţii. M-am uitat la joc.

Au şanse la play-off. Nu e o diferenţă foarte mare între ei şi Sepsi. Sepsi are şi un program mai dificil. Să vedem mâine seară ce fac.

Chiar dacă nimeni nu ne dă şanse, vom încerca să facem un joc bun şi să scoatem un rezultat pozitiv”, a declarat Dică, înaintea meciului cu U Craiova 1948.

Afla mai multe despre: craiova miovenidicamititelu 

viewscnt
Articole similare