Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Păun le ţine pumnii celor de la CFR Cluj: ”Dan Petrescu o va elimina pe Lazio la penalty-uri, că prea a avut ghinion până acum!”

Adrian Păun le ţine pumnii celor de la CFR Cluj: ”Dan Petrescu o va elimina pe Lazio la penalty-uri, că prea a avut ghinion până acum!”

CFR Cluj

Comentarii

Joi, de la ora 19:45, CFR Cluj va primi vizita lui Lazio, în meciul retur din play-off-ul Conference League.

Adrian Păun le ţine pumnii celor de la CFR Cluj: ”Dan Petrescu va elimina pe Lazio la penalty-uri, că prea a avut ghinion până acum!”

În partida tur, deşi au jucat 75 de minute în inferioritate numerică, italienii au reuşit să se impună fără probleme, scor 1-0.

În acest context, campioană speră la o nouă calificare miraculoasă împotriva lui Lazio, după cea din sezonul 2019/2020. Atunci, aflaţi într-o grupă alături de italieni, Celtic şi Stade Rennes, CFR a fost învinsă la Roma, dar a învins-o pe Lazio la Cluj şi s-a calificat în primăvară de pe locul secund, în urma scoţienilor.

Dan Petrescu a numit acea calificare un miracol, iar acum ”Bursucul” are nevoie de o nouă minune pentru a rămâne în Conference League. Adrian Păun, fostul jucător al echipei CFR Cluj, are un mesaj plin de optimism pentru Dan Petrescu înaintea decisivului cu Lazio din Conference League!

”Meciul se va încheia 1-0 după 90 de minute şi se va decide la loviturile de departajare, unde se va califica CFR. Petrescu prea a avut ghinon până acum la acest capitol. Iar golul decisiv la 11 metri îl va marca Deac!”, a mărturisit Păun pentru Pro Sport

  • CFR Cluj a anunţat că toate biletele au fost epuizate. Suporterii trupei lui Dan Petrescu sunt gata să îşi împingă de la spate favoriţii, care pleacă însă cu şansa a doua după rezultatul din Italia.

Maurizo Sarri, înaintea meciului CFR Cluj - Lazio

''În acest moment nu ne gândim dacă putem câştiga Conference League. Avem multe absenţe şi suntem în dificultate. Nu e un alibi, dar este o problemă în plus, care se adaugă altora.

Trebuie să împingem jocul în direcţia pe care o dorim. Ei (CFR) sunt mai buni din punct de vedere fizic şi mai obişnuiţi să joace astfel de meciuri. Nu avem voie să fim superficiali şi trebuie să abordăm meciul în modul potrivit'', a declarat Sarri, citat de site-ul lalaziosiamonoi.it.

LIVE TEXT | CFR Cluj - Lazio, de la ora 19:45, pe Orangesport.ro. Campioană visează la o calificare 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr lazio 

viewscnt
Articole similare