Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am fost norocoşi”. Dică, uşurat după ce CS Mioveni a rezistat furiei Rapidului: ”Am făcut egal cu o echipă mare”

”Am fost norocoşi”. Dică, uşurat după ce CS Mioveni a rezistat furiei Rapidului: ”Am făcut egal cu o echipă mare”

CS Mioveni

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) a tras concluziile după meciul încheiat la egalitate între CS Mioveni şi Rapid, în campionatul României.

CS Mioveni şi Rapid au remizat, vineri seară, scor 0-0, cu echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii. Golgheterul Dugandzic a ratat un penalty în minutul 86.

”Am fost norocoşi”. Dică, uşurat după ce CS Mioveni a rezistat furiei Rapidului: ”Am făcut egal cu o echipă mare”

La finalul partidei de la Mioveni, Nicolae Dică a fost fericit de punctul obţinut contra unei echipe bune a campionatului.

Totodată, tehnicianul argeşenilor a vorbit şi despre faza penalty-ului dat împotriva echipei din Mioveni. Dugandzic l-a executat deplorabil, spre bucuria lui Dică.

”Eu zic că am făcut o primă repriză bună, unde am reuşit să ne creăm două-trei ocazii de a marca. Nu le-am dat celor de la Rapid prea multe oportunităţi. Am fost agresivi pe faza defensivă, am făcut acel pressing sus. Am încercat să avem şi o posesie bună.

Eu zic că ne-am şi ridicat câteva momente în prima repriză peste ei! Ne-am retras puţin şi valoarea lor s-a văzut, au avut ocazii de a marca, au şi schimbat sistemul. A doua repriză, într-adevăr, a fost mai bună pentru Rapid. Cum a zis şi Adi, am fost norocoşi în această seară.

Este pentru noi un rezultat mare, Rapid trage la câştigarea campionatului. Aţi văzut câţi suporteri au venit doar pentru un joc în deplasare. I-am văzut bucuroşi şi pe ai noştri. E important că un oraş mic precum Mioveniul să ţină pasul cu echipele mari din Superligă.

Suntem mândri de asta. Trebuie să fim modeşti în continuare, să reuşim să facem jocuri bune, să aducem cât mai multe puncte, pentru că avem acest obiectiv de a ne salva de la retrogradare.

Le-am spus de la început băieţilor că vreau ca echipa mea să joace un joc ofensiv. Doar aşa putem să avem rezultate pozitive şi asta se poate vedea şi pe teren.

(n.r. despre penalty) A fost un duel acolo, nu pot să reproşez nimănui nimic. S-a repetat, pentru că au intrat mulţi jucători în careu. Apoi, ştia Greab, că s-a făcut o analiză, şi a stat mai bine pe picioare.

Chiar vorbeam cu cineva din staff şi spunea că la play-out sunt meciuri mai interesante, unde se marchează mai mult.

E un campionat interesant, cred că se vor lupta cinci echipe la titlu. La play-out cred că va fi lupta strânsă. Toate echipele vor avea emoţii”, a declarat Dică, după meci.

Afla mai multe despre: dicamiovenirapid 

viewscnt
Articole similare