Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu n-a mai suportat şi a tras un semnal de alarmă: "Şi-au bătut joc de noi în campionatul ăsta, erau de închisoare şi suspendare"

Alex Chipciu n-a mai suportat şi a tras un semnal de alarmă: "Şi-au bătut joc de noi în campionatul ăsta, erau de închisoare şi suspendare"

U Cluj

Comentarii

Alexandru Chipciu a avut un nou discurs dur la finalul unui meci, de această dată la adresa arbitrajului. Mijlocaşul de la U Cluj consideră că ardelenii au fost privaţi de puncte în clasament de-a lungul etapelor.

Alex Chipciu, nemulţumit de arbitraj: "Am avut nişte penalty-uri cu închisoare şi suspendare"

Chindia Târgovişte a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii. Oaspeţii au condus cu 2-0. Gazdele au egalat marcând ultimul gol în minutul 90+5. Au înscris: Neguţ ’64 (penalti), Boldor ‘90+5 / Thiam ’44, Gomes ‘52.

La final, Alex Chipciu a spus tot ce a acumulat de-a lungul acestui campionat. 

"Am controlat jocul la 2-0. După ce au marcat golul de 2-1, am intrat în degringoladă câteva minute. Din păcate, n-am gestionat bine ultimele minute, n-am fost concentraţi. E frustrant să iei gol la ultima secundă.

Am sperat că arbitrul va întoarce faza (n.r. – la golul de 2-2). În vestiar, băieţii ziceau că a fost fault. Arbitrii şi-au bătut joc de noi în campionatul ăsta. Am avut nişte penalty-uri cu închisoare şi suspendare! Dar nu le-a dat nimeni!

Arbitrul care a fost VAR în meciul cu Rapid a arbitrat în următorul meci. Cred că arbitrii sunt stat în stat, nu explică, iar noi nu putem să comentăm. Asta e, ne-am obişnuit să fim “ciupiţi”, nu ştiu dacă e intenţionat sau nu.

Sper să ne dea arbitrii ce e al nostru în meciurile viitoare. Am avut nişte penalty-uri care m-au scos din minţi, nici măcar nu s-au verificat la VAR. Asta e!", a declarat Alex Chipciu.

Afla mai multe despre: alex chipciuchindia targovisteu cluj 

viewscnt
Articole similare