Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu şi Marius Şumudică, fără victorie azi în zona Golfului! Ce au făcut în campionat şi unde sunt în clasament

Cosmin Olăroiu şi Marius Şumudică, fără victorie azi în zona Golfului! Ce au făcut în campionat şi unde sunt în clasament
Comentarii

Antrenorii români Cosmin Olăroiu şi Marius Şumudică au avut meci azi în zona Golfului, dar niciunul nu a reuşit să câştige.

Remiză pentru Şumudică, Lung şi Mitriţă: Al Wahda – Al Raed, scor 2-2

Formaţia Al Raed, antrenată de Marius Şumudică, a remizat, vineri, în deplasare, scor 2-2, cu echipa Al Wahda, într-un meci din etapa a 17-a a campionatului Arabiei Saudite.

Al Raed a condus cu 2-0, prin golurile marcate de Tavares, în minutele 35 şi 54.

Al Wahda a egalat prin Anselmo ’62 şi Hejji ’72.

Silviu Lung Jr. a fost integralist la Al Raed, în timp ce Alexandru Mitriţă a jucat până în minutul 82.

Al Raed ocupă locul 10 în clasament, cu 20 de puncte, în timp ce Al Wahda este pe 13, cu 16 puncte. Lider este Al Nassr, care arae 40 de puncte.

Înfrângere pentru Olăroiu în Emiratele Arabe Unite: Khorfakkan – Al Sharjah, scor 1-0

Formaţia Al Sharjah, antrenată de Cosmin Olăroiu, a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Khorfakkan, într-un meci din etapa a 17-a a campionatului Emiratelor Arabe Unite.

Golul a fost marcat de Boa Morte, în minutul 89.

Al Sharjah ocupă locul trei în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Khorfakkan este pe 10, cu 19 puncte. Lider este Al-Ahli, care are 36 de puncte.

 

Afla mai multe despre: cosmin olaroiumarius sumudica 

viewscnt
Articole similare