Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul revelaţiei din Superligă în 2023, complimente pentru fostul club rival: ”Se bate la campionat” | EXCLUSIV

Antrenorul revelaţiei din Superligă în 2023, complimente pentru fostul club rival: ”Se bate la campionat” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) a fost invitat la Orange Sport şi a prefaţat duelul dintre CS Mioveni şi Rapid, care va avea loc în curând în Superligă. Formaţia argeşeană este neînvinsă de când a fost preluată de către fostul atacant.

Nicolae Dică a preluat-o pe CS Mioveni la începutul anului. În patru meciuri sub comanda sa, gruparea argeşeană a înregistrat două victorii şi două remize.

În total, CS Mioveni a ajuns la o serie de cinci meciuri fără eşec în Superligă. Dar următorul meci este un adevărat test.

”Lanterna” campionatului României va întâlni un Rapid rănit după eşecul suferit în Giuleşti contra U Craiova 1948.

Nicolae Dică a analizat respectivul duel, care va avea loc vineri, 17 februarie, de la ora 20:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, în etapa a 26-a din Superligă.

”Plecăm cu şansa a doua. Rapid se bate la campionat. Au un lot bun, cu mare experienţă, cu calitate. Mutu e ambiţios, a fost un mare jucător. Suporterii susţin echipa şi în deplasare, şi acasă.

Încercăm să fim cât mai compacţi, o echipă scurtă, să fim cât mai eficienţi în atac şi să obţinem un punct sau puncte. Orice punct e binevenit. E important să obţinem puncte la fiecare joc.

Rapid este o echipă bună, care se va lupta la câştigarea campionatului”, a declarat Dică, la Orange Sport.

Ce a spus Adi Mutu despre meciul CS Mioveni - Rapid: ”Foarte dificil”

”Îl văd ca pe un meci foarte dificil pentru că joacă un fotbal diferit, un fotbal bun, odată cu venirea lui Dică pe banca lor.  

Ne aşteaptă un meci greu. Suntem dornici să ne întoarcem la parcursul bun pe care l-am avut până la meciul cu FC U şi să câştigăm acest meci. Pentru noi a fost un duş rece această înfrângere cu Craiova. Am fost răniţi în orgoliu.

Dică e un antrenor ambiţios. Eu cred că are calităţi bune de antrenor şi, cel puţin, rezultatele din ultima perioadă îi dau dreptate”, a afirmat şi Mutu, în conferinţa de presă premergătoare meciului,

 

Afla mai multe despre: cs mioveni rapidnicolae dicaadi mutu 

viewscnt
Articole similare