Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mi s-a întâmplat de 20 de ani". Momentul în care Dan Şucu s-a simţit "uşor jignit" chiar de cei din clubul Rapid: "După am înţeles"

"Nu mi s-a întâmplat de 20 de ani". Momentul în care Dan Şucu s-a simţit "uşor jignit" chiar de cei din clubul Rapid: "După am înţeles"

Rapid

Comentarii

Afaceristul Dan Şucu are aproape un an în acţionariatul clubului Rapid Bucureşti, iar la momentul sosirii sale alături de Victor Angelescu a făcut un plan, a propus mai multe proiecte şi a făcut promisiuni. Însă, în contextul fotbalului românesc, a fost privit cu o doză de scepticism, pe care a înţeles-o la acel moment.

Dan Şucu le-a depăşit aşteptările rapidiştilor cu ce a realizat: "La mine, promisiunea se execută"

La Orange Sport, Dan Şucu a făcut retrospectiva lunilor petrecute la Rapid Bucureşti, unde a propus un proiect ambiţios derulat pe mai mulţi ani, pentru performanţă. 

Încă de la începutul aventurii în Giuleşti, el a tras câteva reguli clare, printre care: corectitudine, transparenţă şi plata taxelor spre stat. 

Însă urmele anumitor patroni şi ale anumitor practici din fotbalul românesc încă îşi simt prezenţa, chiar dacă Rapid Bucureşti a reuşit să-l convingă pe Dan Şucu, unul dintre afaceriştii de succes. 

Dan Şucu a recunoscut că anumiţi "colegi" din clubul Rapid Bucureşti nu au crezut că toate promisiunile acestuia se vor materializa, ţinând cont că investiţia s-a ridicat la milioane de euro către prima echipă şi spre bazele sportive construite. 

"Nu poţi considera o virtute faptul că-ţi fac treaba corect. Să fii normal, să faci lucrurile aşa cum e normal în toate domeniile. Sigur că în clipa când le-ai promis lucrurile astea au dat din cap, au aşteptat dacă aşa va fi şi lună după lună fiecare dintre ei au început să aibă încredere că promisiunile care au fost făcute sunt şi respectate", a declarat Dan Şucu la Orange Sport. 

Dan Şucu, despre momentul în care s-a simţit "uşor jignit" la Rapid Bucureşti: "După i-am înţeles"

"E adevărat că m-am întâlnit cu o doză de neîncredere atunci când am făcut anumite promisiuni în faţa diferiţilor colegi, o doză de neîncredere cu care nu m-am mai întâlnit de 20 de ani. La mine, când stăm de vorbă împreună şi hotărâm ceva, nu se mai pune problema dacă ce s-a discutat se mai rediscută, renegociază sau ceva. Se execută în conformitate. 

Când am venit prima dată şi am spus <<Facem bază sportivă aici, vom avea salarii la zi, vom avea toate lucrurile făcute>>, am văzut că eram privit cu o oarecare neîncredere. La început n-am înţeles de unde vine, de unde vine neîncrederea asta, chiar m-am simţit uşor jignit, dar după am înţeles şi cred eu că acum tot clubul înţelege că atunci când există o promisiune făcută de proprietari ea este respectată. 

Şi proprietarul are dreptul ca atunci când i se face o promisiune, acea promisiune să fie respectată", a adăugat acţionarul de la Rapid Bucureşti, Dan Şucu

Cu Victor Angelescu şi Dan Şucu în acţionariat, Rapid Bucureşti a reuşit calificarea în premieră în play-off, iar în etapa următoare joacă acasă împotriva Chindiei Târgovişte, sâmbătă, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

În clasament, Rapid Bucureşti e pe locul al patrulea, cu 46 de puncte, cu nouă mai puţine decât Farul Constanţa. 

Afla mai multe despre: dan sucudan sucu rapid bucurestirapid bucurestidan sucu actionar rapid bucurestirapid bucuresti superliga 

viewscnt
Articole similare