Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi jucători din Superligă, pe lista Universităţii Craiova. Ce fotbalişti şi-ar mai dori Eugen Neagoe

Doi jucători din Superligă, pe lista Universităţii Craiova. Ce fotbalişti şi-ar mai dori Eugen Neagoe

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a mutat spectaculos pe piaţa transferurilor, în iarnă, atât la capitolul intrări, cât şi la ieşiri. Cu toate acestea au existat şi jucători pe care Eugen Neagoe i-ar fi dorit, dar nu a reuşit să-i aducă în Bănie.

În această iarnă, Universitatea Craiova i-a adus pe Alexandru Işfan de la FC Argeş (650.000 de euro), pe Gjoko Gajkov de Vorskla Poltava (liber de contract) şi Basilo Ndong de la IK Start (200.000 de euro), plus revenirea lui Ştefan Vlădoiu de la Universitatea Cluj, dar Eugen Neagoe avea printre priorităţi încă doi jucători.

Universitatea Craiova, cu ochii pe doi jucători din Superligă

Conform informaţiilor oferite de prosport.ro, oltenii au încercat să mai aducă doi jucători sub comanda lui Neagoe, însă discuţiile cu cluburile de care aceştia aparţin nu au avut finalitate.

Este vorba despre atacantul Mamadou Thiam, cel care i-a fost elev lui Neagoe la Universitatea Cluj, şi despre mijlocaşul Jair, de la Petrolul Ploieşti.

În cazul lui Thiam, ”Şepcile Roşii” nici n-au vrut să audă de o despărţire, deoarece atacantul senegalez este cel mai buni marcator ai echipei în acest sezon de Superligă: cinci reuşite.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Mamadou Thiam, conform transfermarkt.de.

Jair în fruntea listei la Universitatea Craiova

Jari da Silva Tavares a fost un nume prioritar pentru Universitatea Craiova încă de la începutul perioadei de transferuri. Petrolul are mari probleme financiare, dar nu a vrut să-l cedeze jucător sub orice formă.

S-a vorbit, la un moment dat, de o ofertă de aproximativ 200.000 de euro pentru Jair, de la Universitatea Craiova, dar ploieştenii au refuzat din start.

  • Jair s-a transferat la Petrolul în vara trecută, după o ultimă experienţă în Finlanda, la HJK Helsinki.
  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Jair, conform transfermarkt.de.
  • 23 de meciuri, 3 goluri şi 2 pase decisive a reuşit Jair în acest sezon de Superligă.

Afla mai multe despre: eugen neagoejairthiam 

viewscnt
Articole similare